Največja modna platforma v Sloveniji

Camper oblačila, obutev in modni dodatki

1130
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • CAMPER Sandali 'Oruga' oliva
    Dizajn: Nastavljiv pas, Obložen hrbet, Plutast podplat; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Material: Usnje; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Gladko usnje; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Gladek material, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CAMPER Nizki natikači 'Spiro' azur
    Dizajn: Oblazinjen vložek, Brez robov; Vzorec: Univerzalne barve; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Strukturirana površina, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • CAMPER Odprti čevlji 'Oruga' golobje modra
    Dizajn: Anatomsko oblikovana podloga za stopalo, Podplat s profilom; Način zapenjanja: Zapiranje na ježka; Vzorec: Univerzalne barve; Material: Tekstil; Konica čevlja: Odprt pokrov; Dodatki: Barva-v-barvi-šivi, Fleksibilen tekaški podplat; Višina pete: Nizka peta (0-3 cm)
  • Otroški usnjeni sandali Camper roza barva
    - Zgornji del je nastavljiv po širini.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Rahlo prožen podplat iz pene.- Narejen je iz materiala, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni sandali Camper
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrasni detajl spredaj.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Camper rdeča barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni sandali Camper rumena barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni sandali Camper rumena barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Usnjen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Usnjene balerinke Camper Right Nina črna barva, K201364.011
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Delno izdelan iz reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Odstranljiv usnjen podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški sandali Camper Oruga
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model s tekstilno podlogo.- Dolžina vložka je: 18,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni sandali Camper roza barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Vzorčast material.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Camper
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški sandali Camper bela barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Vložek brez profilacije omogoča otroškemu stopalu, da se sproščeno giblje.- Čevelj pod gležnjem ne omejuje gibanja stopala.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški usnjeni sandali Camper zelena barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Mehka peta.- Dolžina vložka je: 13 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 21.
  • Otroški sandali Camper rumena barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Rahlo prožen podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek in dodatno blaženje.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški sandali Camper rumena barva
    - Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Obutev ima mehko oblazinjen trak z velcro na peti.- Udoben vložek.- Prilagodljiv gumijast podplat.- Vzorčast material.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Usnjene balerinke Camper Right Nina črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Nazobčen podplat.- Mehka peta.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni salonarji Camper Thelma črna barva
    - Utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Vložek iz semiša je udoben za stopalo in preprečuje odrgnine, obrabljanje in nastanek neprijetnega vonja.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Višina pet: 7 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni gležnarji Camper Bonnie ženski, črna barva, K400663.006
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 5 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Camper Milah ženski, črna barva, K201425.002
    - Močno utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Čevlji Camper Peu Touring bež barva, K201517.007
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Stabilen podplat.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Camper Brutus ženski, črna barva, K400698.001
    - Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Gležnarji Camper Kiara ženski, črna barva, K400708.001
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Model z blok petami.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni polškornji Camper Neuman moški, črna barva, K300171.017
    - Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni gležnarji Camper Brutus ženski, zelena barva, K400325.037
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni gležnarji Camper Brutus ženski, bež barva, K400325.043
    - XL EXTRALIGHT® - inovativen material za podplat. Je lahek, prožen in blaži, zato zagotavlja optimalno udobje pri vsakem koraku ves dan.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Penasta podloga.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper TWS Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model s tekstilno podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper TWS Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper TWS Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški usnjeni polškornji Camper Brutus FW bordo barva
    - Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla kapica.- Utrjena peta.- Dolžina vložka je: 14,7 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 24.
  • Chelsea iz semiša Camper Brutus Trek moški, siva barva
    - Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z elastičnim vložkom.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni chelsea Camper Ground ženski, črna barva, K400654.001
    - Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški gležnarji Camper Brutus Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Usnjeni čevlji Camper Ground moški, rjava barva
    - Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Nazobčen podplat.- Udobna notranjost.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Camper Brutus moški, črna barva
    - Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Chelsea Camper Brutus ženski, bež barva, K400698.002
    - Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Model s tekstilno podlogo.- Model z elastičnim vložkom.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni čevlji Camper Brutus Trek moški, črna barva
    - Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Norte Kids črna barva
    - Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Camper Kiddo Kids oranžna barva
    - Rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Camper Brutus Kids mornarsko modra barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Camper Kiddo Kids rjava barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 17,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Usnjeni mokasini Camper Walden moški, črna barva, K100633.019
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Brutus Kids črna barva
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, gumirana kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 16,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Norte Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Usnjena notranjost.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Polškornji Camper Peu Pista GM moški, rjava barva
    - Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- PrimaLoft® - patentiran material iz sintetičnih mikrovlaken, ki deluje kot toplotna izolacija. Je lahek, odporen na stiskanje, ne vpija vlage, zagotavlja zračnost in odlično ohranja toploto. V primerjavi z drugimi materiali vpija trikrat manj vode.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Zgornji del z izboljšano vodotesnostjo povečuje udobje.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Norte Kids bordo barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Peu Cami FW rjava barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Model z elastičnim vložkom.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 23.
  • Usnjeni mokasini Camper Walden črna barva, K201116.019
    - Okrogla, utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Usnjena notranjost.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper Brutus Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z elastičnim vložkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Usnjeni elegantni škornji Camper Neuman ženski, črna barva, K400248.003
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Model z nizko peto.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Zapenjanje na zadrgo.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški usnjeni polškornji Camper Kiddo Kids mornarsko modra barva
    - Rahlo podložen model.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Udobna notranjost.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Utrjena peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroške superge Camper Kiddo Kids zelena barva
    - Model delno izdelan iz materiala iz recikliranih PET plastenk.- Rahlo podložen model.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi zapenjanja z velcro zaponko je obuvanje in snemanje čevljev preprosto.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 25.
  • Otroški usnjeni polškornji Camper Kiddo Kids rjava barva
    - Rahlo podložen model.- Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Udobna notranjost.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Utrjena peta.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Usnjeni polškornji Camper Iman ženski, bordo barva, K200685.029
    - Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Podplat iz materiala EVA.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški gležnarji Camper Brutus Kids črna barva
    - Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 17,4 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 28.
  • Usnjeni nizki škornji Camper Brutus ženski, zelena barva, K400325.041
    - XL EXTRALIGHT® - inovativen material za podplat. Je lahek, prožen in blaži, zato zagotavlja optimalno udobje pri vsakem koraku ves dan.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroške snežke Camper K900324 Ergo Kids mornarsko modra barva
    - Model je izdelan najmanj iz 50 % recikliranih materialov.- Izolacijski sistem PrimaLoft® zagotavlja najboljše zadrževanje toplote in vodoodpornost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške snežke Camper K900324 Ergo Kids mornarsko modra barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Nastavitev zgornjega obsega z vrvicami.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper K900326 Peu Cami Kids rdeča barva
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahek vložek EVA, ki blaži udarce.- Model z elastičnim vložkom.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroški gležnarji Camper Norte Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper K900304 Norte Kids črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume z značilnim sadnim vonjem.- Stranska zadrga in zapiranje z velcro.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 34.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper K900304 Norte Kids črna barva
    - Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Rahlo podložen model.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Otroški gležnarji Camper Norte Kids črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper K900330 TWS Kids črna barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški usnjeni gležnarji Camper K900330 TWS Kids črna barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 16 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški zimski usnjeni čevlji Camper K900313 Brutus Kids mornarsko modra barva
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 18 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Otroški zimski škornji Camper K900322 Drift Trail Kids bež barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Otroški usnjeni chelsea Camper K900326 Peu Cami Kids rjava barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Lahek vmesni podplat iz pene EVA, ki blaži udarce.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 38.
  • Usnjeni čevlji Camper Brutus moški, rjava barva, K300245.026
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, utrjena kapica.- Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- XL EXTRALIGHT® - inovativen material za podplat. Je lahek, prožen in blaži, zato zagotavlja optimalno udobje pri vsakem koraku ves dan.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji Camper Peu Pista GM moški, zelena barva
    - Vodoodporen model.- PrimaLoft® - patentiran material iz sintetičnih mikrovlaken, ki deluje kot toplotna izolacija. Je lahek, odporen na stiskanje, ne vpija vlage, zagotavlja zračnost in odlično ohranja toploto. V primerjavi z drugimi materiali vpija trikrat manj vode.- Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Stranska zadrga za enostavno obuvanje in sezuvanje.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Otroške usnjene snežke Camper Peu Pista GM črna barva, K400649.003
    - Gore-Tex® - membrana, ki združuje lastnosti nepremočljivosti, odpornosti proti vetru in izjemne zračnosti. Prevleka Gore-Tex® je opremljena z luknjicami, ki so manjše od vodnih kapljic, vendar večje od molekule vodne pare. Zato dež in sneg ne moreta prodr- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Gumijasti podplat MICHELIN® ima posebno strukturo z žlebovi in rezbarijami za odličen oprijem in stabilnost na trdem in neravnem terenu.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Rahlo podložen model.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Chelsea iz semiša Camper Bonnie ženski, črna barva, K400717.001
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Model na stabilni visoki peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Nazobčen podplat.- Višina pet: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Chelsea iz semiša Camper Bonnie ženski, rjava barva, K400717.002
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z elastičnim vložkom.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model na stabilni visoki peti.- Nazobčen podplat.- Višina pet: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni polškornji Camper Casi Myra ženski, roza barva, K201083.004
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni salonarji Camper Kiara zelena barva, K201417.006
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z blok petami.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene superge Camper Camaleon 1975 siva barva, K400614.008
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Močno utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Salonarji iz semiša Camper Katie siva barva, K200694.013
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Prilagodljiv podplat iz posebnega TPU materiala blaži udarce.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zapenjanje z zaponko za osebno prilagajanje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 4,5 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Camper Walden ženski, rjava barva, K201116.025
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Lahek, posebej oblikovan vložek Ortholite® Recycled™ je izjemno mehak in prožen, da se prilega stopalu, dlje časa ohranja prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje. Material iz reciklirane pene, uporabljen v podplatu, zagotavlja optimalno zračnost in- Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Camper TWS ženski, črna barva, K201075.004
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Mehak, penasti vložek Ortholite® odvaja znoj in preprečuje potenje stopal. Ima antibakterijske in protiglivične lastnosti. Ščiti pred neprijetnimi vonjavami in zagotavlja dobro blaženje udarcev.- Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Superge Camper Andratx moške, siva barva, K300143.010
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Zapenjanje na zadrgo.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv udoben vložek.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Camper Karst bež barva, K201589.002
    - Podplat XL EXTRALIGHT® Organix je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom iz 30 % sladkornega trsa.- Rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Camper Peu Stadium ženske, bež barva, K201525.004
    - XL EXTRALIGHT® Sustainable je podplat iz proizvodnih odpadkov. Ohranjajo vse fizikalne in mehanske lastnosti originalnega podplata XL EXTRALIGHT®.- Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Model je vodoodporen.- Mehka kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Superge Camper Andratx moške, K300143.008
    - Podplat NON-MARKING: gumijast zunanji podplat, ki ne pušča sledi, za odličen oprijem.- Okrogla, mehka kapica.- Zapenjanje na zadrgo.- Rahlo utrjena peta.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Čevlji iz nubuka Camper Iman rjava barva, K200685.028
    - Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene teniske Camper TWS moške, K100550.022
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni polškornji Camper Bill moški, črna barva, K300235.032
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Vložek, ki ga je mogoče odstraniti in zlahka očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni čevlji Camper Beetle moški, črna barva, 36530.058
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjeni polškornji Camper 1913 ženski, črna barva, K200918.007
    - Močno utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Camper Right Nina črna barva, K201643.002
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Elastičen podplat za visoko udobje.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Model s tekstilno podlogo.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Camper Pix ženski, siva barva, K201627.002
    - Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Camper Right Nina ženski, črna barva, K201421.012
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Izjemno prilagodljiv podplat za visoko udobje.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Oblikovan, mehak vložek za udobje.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Camper Casi Myra oranžna barva, K201253.027
    - Kvadratni, rahlo otrdeli prsti.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Camper Casi Myra rdeča barva, K201253.028
    - Model je izdelan v skladu s predpostavkami delovne skupine za usnje, ki s strogimi revizijami izdaja certifikate usnjarnam. Cilj teh ukrepov je zmanjšati porabo energije in vode, potrebne za strojenje usnja, ter odpraviti kontaminacijo z odplakami.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Model z nizko peto.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Salonarji Camper Niki roza barva, K201617.003
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Kvadratna kapica.- Model z blok petami.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Višina pet: 6 cm.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni mokasini Camper Milah ženski, K201425.019
    - B Corporation je certifikat, ki se podeljuje podjetjem, ki izpolnjujejo najvišje standarde preverjene družbene in okoljske uspešnosti ter javne preglednosti za uravnoteženje dobička z namenom.- Sestava XL Extralight je kombinacija izjemno lahkega, vzdržljivega, fleksibilnega in blažilnega podplata z mehkim vložkom.- Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z blok petami.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Višina pet: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Teniske Camper Peu Rambla Vulcanizado ženske, bež barva, 21897.090
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni salonarji Camper Thelma roza barva, K201292.018
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Zaradi podplata iz pene je čevelj lahek.- Višina pet: 7 cm.- Dolžina vložka je: 23,cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Salonarji Camper Niki K201617.004
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Model na stabilni visoki peti.- Višina pet: 6,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni sandali Camper Bonnie ženski, črna barva, K201635.001
    - Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 24,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjene balerinke Camper Casi Myra bela barva, K201253.026
    - Široka kapica preprečuje pritisk na prste.- Mehka peta.- Model z usnjeno notranjostjo, ki je udobna za stopalo in preprečuje odrgnine, drgnjenje in nastanek neprijetnih vonjav.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh