Največja modna platforma v Sloveniji

Karl Lagerfeld oblačila, obutev in modni dodatki

6315
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kratke hlače Karl Lagerfeld zelena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Običajen pas.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.
  • Bombažen spodnji del trenirke Karl Lagerfeld ženski, siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Brazilke Karl Lagerfeld roza barva
    Brazilke iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala z okrasnimi vstavki.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Spodnjice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Karl Lagerfeld Ogrlica
    Ogrlica iz zbirke Karl Lagerfeld. model s kristalnim ornamentom izdelane iz metal.
  • Suknjič Karl Lagerfeld siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Model z vezenino.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Širina v ramenih: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč z volno Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Pas v pasu.- Podložen model.- Z žepi.- Vzorčast material.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 105 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pižama Karl Lagerfeld moška, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Žep spredaj.- Model z nalepko.- Tanek, elastični material.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v pasu: 38 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dolžina: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Karl Lagerfeld torbica
    - Pritisni zaponko.- Slečljiva komora.- Dolg nastavljivi trak, ki ga ni mogoče sneti.- Ne ustreza formatu A4.- Globina: 7,5 cm.- Višina: 14 cm.- Širina v podnožju: 22 cm.
  • Pižama z masko za oči Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dolgi rokav.- Žep na prsih.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Pas je po širini nastavljiv z vrvicami.- Z žepi.- Ravna hlačnica.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 73 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dolžina: 67/108 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Tangice Karl Lagerfeld črna barva
    Tangice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz elastične pletenine.
  • Karl Lagerfeld kardigan z mešanico volne
    - Neusmiien stil.- Gumb-up.- Znižana ramenska črta.- Končaj z zategnjenega.- Žepi spredaj.- Kravata na pasu.- Tanka, elastična tkanina.- Dolžina rokava (izmerjena iz dekolteja): 81 cm.- Dolžina: 95 cm.- Širina pazduhe: 54 cm.- Dimenzije, podane za velikost: S.
  • Karl Lagerfeld srebrni choker
    Ogrlica iz zbirke Karl Lagerfeld. model z dekorativno vlekle metal iz.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Karl Lagerfeld srebrni choker
    Ogrlica iz zbirke Karl Lagerfeld. model z dekorativno vlekle metal iz.
  • Brazilke Karl Lagerfeld črna barva
    Brazilke iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz enobarvne pletenine.
  • Superge Karl Lagerfeld Luna ženske
    - Okrogla, gumirana kapica.- Povišan zgornji del čevlja.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 5,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni natikači Karl Lagerfeld Skoot Ii žensko,
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski
    - Pregrada za bankovce.- Gladki material.- Okrasni detajl.- Dimenzije: 8 x 10,5 cm.
  • Espadrile Karl Lagerfeld Kamini
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Mehka peta.- Udobna notranjost.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile Karl Lagerfeld Kamini
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Mehka peta.- Usnjen vložek.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile Karl Lagerfeld Kamini
    - Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Boksarice Karl Lagerfeld moški
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Širina v pasu: 26 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Natikači Karl Lagerfeld Kondo žensko,
    - Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld Kondo moško
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Natikači Karl Lagerfeld Kondo moško
    - Gumijast podplat.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Natikači Karl Lagerfeld Kondo moški
    - Reliefni podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Teniske Karl Lagerfeld Luna
    - Okrogla, gumirana kapica.- Gumijast podplat.- Model z vezalkami.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Espadrile Karl Lagerfeld Kamino
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Espadrile Karl Lagerfeld Kamino
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.
  • Japonke Karl Lagerfeld Kosta Mns moško
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40/41.
  • Spodnji del kopalk Karl Lagerfeld bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Sandali Karl Lagerfeld Atlantik moško, črna barva
    - Gladki material.- Zapenjanje z ježkom.- Penasta podloga.- Oblikovan vložek.- Okrasni detajli.- Dolžina vložka je: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Teniske Karl Lagerfeld Kampus Ii ženske, črna barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Gumirana kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Odstranljiv udoben vložek.- Udobna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Enodelne kopalke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Lanena srajca Karl Lagerfeld moška, mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj modern fit.- Model s stoječim ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolgi rokav.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Karl Lagerfeld bomber jakna 521504.505002 črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Širina v ramenih: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 50.
  • Spodnji del trenirke Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Elastičen pas z vrvico.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Etui za telefon Karl Lagerfeld iPhone 12 Pro Max prozorna barva
    Etui za telefon iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz materiala s potiskom.
  • Karl Lagerfeld zgornji del kopalk
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Tanka, elastična pletenina.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.
  • Karl Lagerfeld usnjen pas
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 82 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 70 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2,3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: S.
  • Karl Lagerfeld kapa
    - Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.- Model z nalepko.
  • Karl Lagerfeld kapa
    - Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Karl Lagerfeld pulover
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Debela, elastična pletenina.
  • Karl Lagerfeld bombažen pulover
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.
  • Karl Lagerfeld usnjena torbica
    - Zapenjanje na magnet.- Dodatni žepi v notranjosti.- Ne ustreza A4.- Nesnemljiv daljši trak z regulacijo.- Globina: 5 cm.- Višina: 16 cm.- Širina na osnovi: 17 cm
  • Športni modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Utrjena košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive naramnice.
  • Športni modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive naramnice.
  • Tangice Karl Lagerfeld črna barva
    Tangice iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz enobarvne tkanine.
  • Pulover Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Športni modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model z nalepko.
  • Spodnji del pižame Karl Lagerfeld ženski, siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Oprijet model.- Elastični trak v pasu.- Melange pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 110 cm.- Širina v pasu: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pižama kratke hlače Karl Lagerfeld ženski, siva barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 34 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pižama kratke hlače Karl Lagerfeld moški, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Gladka pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Dolžina hlačnice: 30 cm.- Dolžina: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del pižame Karl Lagerfeld moški, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Dolžina hlačnice: 84 cm.- Dolžina: 114 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld žensko, črna barva,
    - Model z elastičnim vložkom.- Utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Dolžina vložka je: 23,5 cm,- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Kapa Karl Lagerfeld črna barva,
    Kapa iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz pletenine s potiskom.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Okrogla, oblazinjena kapica.- Močno oblazinjena peta.- Udobna notranjost.- Model s platformo.- Nazobčan podplat.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina podplata: 24 cm.- Dimenzije so navedene za velikost: 37.
  • Karl Lagerfeld varnostna maska
    Zaščitna maska iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz vzorčastega materiala.
  • Gumijasti škornji Karl Lagerfeld žensko, črna barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Okrogla, utrjena kapica.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Denarnica Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz recikliranega poliamida.- Predelek in žep z zapiranjem.- Pregrada za bankovce.- Gladki material.- Dimenzije: 11 x 8,5 x 2,5 cm.
  • Copati Karl Lagerfeld bela barva
    - Gumijast podplat.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Copati Karl Lagerfeld črna barva
    - Gumijast podplat.- Model z nalepko.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Volnene hlače Karl Lagerfeld ženski, kremna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Gladka pletenina.- Zelo elastični material.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 109 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Gumijasti škornji Karl Lagerfeld žensko, črna barva
    - Model z nalepko.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Model z debelim podplatom.- Tekstilna notranjost.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni chelsea Karl Lagerfeld žensko, črna barva,
    - Okrogla, gumirana kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z elastičnim vložkom.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 5 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Karl Lagerfeld natikači
    - Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Karl Lagerfeld kratka majica
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.
  • Karl Lagerfeld hlače
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Oprijet kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 25,5 cm.- Dolžina: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 29.
  • Karl Lagerfeld usnjeni natikači
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.
  • Natikači Karl Lagerfeld moško, srebrna barva
    - Vzorčast material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.
  • Espadrile Karl Lagerfeld črna barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Natikači Karl Lagerfeld žensko, črna barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld žensko, črna barva
    - Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Udobna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Spodnji del pižame Karl Lagerfeld moški, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Dolžina hlačnice: 102 cm.- Širina v pasu: 37 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Karl Lagerfeld top
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Gladka pletenina.- Tanka, elastična pletenina.- Model z naramnicami.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kopalke Karl Lagerfeld rdeča barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Komplet vsebuje spodnji del in modrček z mehkimi košaricami.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.
  • Modrček Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Mehka košarica.- Regulirano zapenjanje s kaveljčki.- Nastavljive, nesnemljive naramnice.
  • Spalna srajca Karl Lagerfeld ženska, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Žep na prsih.- Dolžina rokava: 56 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Zgornji del pižame Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj.- Model z naramnicami.- Nastavljive naramnice.- V izrez.- Tanka, neelastična tkanina.- Vstavki iz čipke.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Spodnji del pižame Karl Lagerfeld ženski, črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Z žepi.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 31,5 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Natikači Karl Lagerfeld žensko, črna barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Model z nizkimi petami.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Natikači Karl Lagerfeld žensko, bela barva
    - Gladki material.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Potovalni komplet - kozmetična torbica, maska in dve posodici Karl Lagerfeld črna barva
    Potovalni komplet - kozmetična torbica, maska in dve posodici iz kolekcije Karl Lagerfeld. Ena od plastenk ima razpršilnik, druga pa dozirnik.
  • Zgornji del kopalk Karl Lagerfeld bela barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Rahlo utrjena košarica.- Košarica z odstranljivimi vložki.- Model z zavezovanjem, ki ga je mogoče prilagoditi.- Zapenjanje s kaveljčkom.
  • Japonke Karl Lagerfeld moške, črna barva
    - Reliefni podplat.- Udobna notranjost.- Model z nizko peto.
  • Torbica Karl Lagerfeld črna barva
    - Zapenjanje na magnet.- Torbica za nošenje na rami.- Snemljiv daljši trak brez regulacije.- Primerno za format A4.- Globina: 12 cm.- Višina: 45 cm.- Širina na osnovi: 39 cm.
  • Torbica Karl Lagerfeld
    - Zapenjanje na magnet.- Torbica za nošenje v roki ali na ramenih.- Primerno za format A4.- Dodatni žepi v notranjosti.- Dolžina ročajev: 32/64 cm.- Globina: 12,5 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 33 cm.
  • Nahrbtnik Karl Lagerfeld ženski,
    - Enokomorni model.- Žep spredaj.- Predal za zapiranje.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Primerno za format A4.- Globina: 13 cm.- Višina: 38 cm.- Širina na osnovi: 30 cm.
  • Dežnik Karl Lagerfeld črna barva
    - Modeli iz linije Karl Cares so izdelani iz materialov, proizvedenih v trajnostnem, okolju prijaznem proizvodnem procesu.- Model se odpira samodejno.- Priložen ovitek.- Dolžina dežnika pred razpiranjem (od ročaja do konice): 27,5 cm.- Dolžina dežnika po razpiranju (od ročaja do konice): 55 cm.
  • Moške spodnjice Karl Lagerfeld moške, črna barva
    Spodnje hlače iz kolekcije Karl Lagerfeld. Model izdelan iz pletenine gladke. V kompletu so trije pari.
  • Usnjeni gležnarji Karl Lagerfeld Voyage Iv ženski, črna barva,
    - Zapiranje na zadrgo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Mehka peta.- Usnjen vložek.- Model z blok petami.- Model z vezalkami.- Model z nalepko.- Okrasni šivi.- Višina platforme: 3 cm.- Višina pet: 10 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Usnjeni nizki škornji Karl Lagerfeld Troupe ženski, črna barva,
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Nazobčen podplat.- Rahlo utrjena peta.- Usnjena notranjost.- Model z nizkimi petami.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.- Višina pet: 4 cm.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Snežke iz semiša Karl Lagerfeld Kapri Kosi črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Udobna notranjost.- Tekstilen vložek.- Okrasni detajli.- Model z debelim podplatom.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Snežke Karl Lagerfeld Luna črna barva
    - Izoliran model.- Okrogla, utrjena kapica.- Nedrseči, gumijasti podplat.- Snemljiva podloga.- Model z vezalkami.- Okrasni detajli.
  • Copati Karl Lagerfeld Kookoon črna barva
    - Gumijast podplat.- Utrjena kapica.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Spodnjice Karl Lagerfeld črna barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z vstavki iz prozornega materiala.- Gladek material.

Nazadnje videno

Iskalnik oblačila in obutev. Vsa oblačila in obutev iz svih spletnih trgovin na enem mestu.

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh