Največja modna platforma v Sloveniji

Columbia online nakup oblačila in obutev za dekleta

125
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Columbia otroška jakna
    - Hidrofobni rob zunanjega materiala preprečuje vdor vlage v notranjost, zaradi česar ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Vgrajena, vgrajena kapuca ščiti pred slabim vremenom.- Zapenjanje na zadrgo po celotni dolžini s protinevihtnim zavihkom pripetim z zaklopnimi gumbi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi z zadrgo na rokavih in dodatni prsni žep z zadrgo.- Ločen mrežast žep za shranjevanje očal.- Znotraj je fleksibilen gumijast pas, ki ščiti pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Odsevni elementi povečajo vidljivost in varnost v temi.
  • Pulover za dojenčka Columbia Fast Trek III Fleec
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Žep na prsih.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi so zaključeni z elastično obrobo.
  • Otroški klobuk Columbia Columbia Youth Bucket Hat vijolična barva
    - Tehnologija za uravnavanje vlage Omni-Wick™ odstranjuje znoj z vaše kože in ga razprši po površini tkanine, kjer hitro izhlapi, kar vam pomaga ostati suhi in udobni med aktivnostmi na prostem.- Obseg: 55,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 128-140.
  • Klobuk Columbia Toddler
    - Mrežasta podloga.- Tanka, neelastična pletenina.
  • Otroška jakna Columbia črna barva
    - Tehnologija Omni-Heat vam omogoča, da uravnavate temperaturo, pomagate ohranjati toploto in preprečite njeno izgubo ter ohranjate udobje uporabe v najbolj ekstremnih zimskih razmerah.- Izoliran model s podlogo.- Prešiti model.- Raglan rokav.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Nesnemljiva kapuca.- Z žepi.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 52 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Columbia Lily Basin Jacket roza barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Rob s patentom.- Model s kapuco.- Neizoliran model brez podloge.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška jakna Columbia Flash Challenger Wi mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Neizoliran model brez podloge.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dva stranska žepa, ki se zapneta na ježka.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 38 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški sandali Columbia TODDLER TECHSUN VEN črna barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Zapenjanje z ježkom.- Mehka peta ščiti peto pred odrgninami.- Dolžina vložka je: 21,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška dolga majica Columbia Fork Stream Long Sl roza barva
    - Sistem za zaščito pred soncem Omni-Shade™ uporablja gosto tkanino in posebej modificirana vlakna, ki pomagajo blokirati škodljive UVA in UVB žarke za udobje in zaščito pred soncem.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Luknja za palec na dnu rokava.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Majica z dolgimi rokavi za dojenčka Columbia Fork Stream Long Sl roza barva
    - Tehnologija Omni-Shade, zahvaljujoč enotni teksturi in tkanju sintetičnih in naravnih vlaken, omogoča visoko stopnjo zaščite pred UV-sevanjem. Ščiti pred sončnimi opeklinami.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroški čevlji Columbia YOUTH NEWTON RIDGE AMPED roza barva
    - Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroška jakna Columbia mornarsko modra barva
    - Tehnologija Omni-Tech® zahvaljujoč mikroporozni zračni membrani in zatesnjenim šivom, prekritim z vzdržljivim, vodoodpornim premazom, zagotavlja popolno zaščito pred nenadnimi vremenskimi spremembami.- Tehnologija Omni-Heat Thermal Reflective uravnava telesno temperaturo med vadbo in omogoča prenos vlage in kroženje zraka.- Columbia OUTGROWN Grow System vam omogoča, da podaljšate življenjsko dobo otroških vrhnjih oblačil, tako da zdržijo več sezon, ne glede na močno rast. Oblačila s sistemom OUTGROWN so primerna predvsem za mlajše otroke, ki iz sezone v sezono nenehno prerastejo oblačila.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Dolžina zadaj: 61 cm.- Dolžina spredaj: 57 cm.- Dolžina rokava: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Širina v ramenih: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Columbia G Silver Falls Hdd Jacke črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Prešiti model.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški sandali Columbia
    - Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Gladki material.- Dolžina vložka je: 20 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 32.
  • Otroški sandali Columbia roza barva
    - Lahek vmesni podplat Techlite™ zagotavlja dolgotrajno udobje, visoko raven blaženja in vračanje energije, vložene v gibanje. Poleg tega sistem kroženja zraka zagotavlja optimalno raven prezračevanja in občutek hlajenja med aktivnostjo.- Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Struktura podplata preprečuje drsenje na mokrih površinah.- Žlebljena notranja podloga preprečuje, da bi stopalo zdrsnilo v notranjost.- Anatomsko oblikovan vložek podpira stopalni lok in zagotavlja dolgotrajno udobje.- Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Dolžina vložka je: 14 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 26.
  • Otroški pulover Columbia Columbia Trek Hoodi črna barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški čevlji Columbia črna barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Rahlo utrjena peta.- Trpežen zunanji podplat z žlebovi zagotavlja visoko oprijemljivost na podlago.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Udobna notranjost.- Snemljiv vložek.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35 cm.
  • Otroška jakna Columbia Flash Challenger Windbreaker črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Neizoliran model brez podloge.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Columbia Back Bowl Hooded Wi roza barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z elastično obrobo, zaradi katere se oblačilo bolje prilega telesu in je udobno za oblačenje.- Dva drsna stranska žepa.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroške kratke hlače Columbia Sandy Shores Boardshort
    - Tehnologija za uravnavanje vlage Omni-Wick™ odstranjuje znoj z vaše kože in ga razprši po površini tkanine, kjer hitro izhlapi, kar vam pomaga ostati suhi in udobni med aktivnostmi na prostem.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški pulover iz flisa Columbia Back Bowl Lite Half roza barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 44 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški čevlji Columbia CHILDRENS DRAINMAKER roza barva
    - Lahek, mrežasti zgornji del ohranja pravo raven zračnosti in zračnosti.- Tekalna plast podplata Omni-Grip™ zagotavlja dober oprijem ne glede na zunanje razmere, posebna konstrukcija, ki ne pušča sledi, pa preprečuje nastanek umazanih sledi.- Lahek vmesni podplat Techlite™ zagotavlja dolgotrajno udobje, visoko raven blaženja in vračanje energije, vložene v gibanje. Poleg tega sistem kroženja zraka zagotavlja optimalno raven prezračevanja in občutek hlajenja med aktivnostjo.- Krepilni vložek na prstih čevlja dodatno ščiti prste na nogah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv vložek je enostaven za čiščenje in osvežitev.- Sistem hitrega zavezovanja z gumbi omogoča enostavno obuvanje in snemanje čevljev.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Dolžina vložka je: 22 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroška jakna Columbia črna barva
    - Model je vodoodporen.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Notranji žep, pritrjen z velcro.- Žep z zapiranjem.- Izoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 43 cm.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh