Največja modna platforma v Sloveniji

Guess online nakup oblačila in obutev za dekleta

1141
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška obleka Guess siva barva,
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Vrvice v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess črna barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 17 cm.- Dolžina: 18 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška bombažna mikica Guess črna barva, s kapuco
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 105-112 cm.
  • Otroški longsleeve Guess bela barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Okrogli izrez.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 33 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 25,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Trenirka za dojenčka Guess vijolična barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 29 cm.- Dolžina: 32,5 cm.- Širina pod pazduhami: 26,5 cm.- Širina v pasu: 21 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Dolžina hlačnice: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Guess črna barva,
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 32 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess turkizna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model z bleščicami.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Otroško krilo Guess črna barva
    - Nabran kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Visok pas.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 25 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Dolžina: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Z žepi.- Model s potiskom.- Debela, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess črna barva
    - Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess rdeča barva
    - Kroj regular.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Okrasni vstavki.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroški bombažni komplet Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na gumbe.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Guess vijolična barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 19,5 cm.- Dolžina: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Raven kroj.- Model z okrasnimi kamni.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess siva barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z bleščicami.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi volančki.- Model s potiskom.- Dolžina:- Širina pod pazduhami:- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroška obleka Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 59 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška bombažna mikica Guess bela barva, s kapuco
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Zunanji drsni žep.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna mikica Guess oranžna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Rob s patentom.- Okrogli izrez.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 86 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna obleka Guess rdeča barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški body Guess bela barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Model z ovratnikom.
  • Otroške kavbojke Guess
    - Kroj skinny.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Okrasno spran denim.- Vzorčast material.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 16 cm.- Širina hlačnice spodaj: 8,5 cm.- Širina hlačnice: 12,5 cm.- Dolžina: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroške hlače Guess črna barva
    - Raven kroj.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z drsnimi žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški pulover Guess roza barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 77-88 cm.
  • Otroški longsleeve Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolgi rokav.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška bombažna trenirka Guess črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Širok, elastičen trak v pasu.- Rob s patentom.- Model z drsnimi žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess bela barva
    - Model z okrasnimi volančki.- Pas v pasu.- Podložen model.- Tanka, neelastična pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška jeans srajca Guess črna barva
    - Oprijet kroj.- Dolgi rokav.- Žepi spredaj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z bleščicami.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Širina v ramenih: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess črna barva
    - Podložen model.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Žepi na prsih.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanek material.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška bombažna mikica Guess črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess vijolična barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška jakna Guess črna barva
    - Model je vodoodporen.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Podložen model.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi višjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.
  • Otroška jopica Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Rob s patentom.- Pletenina srednje debeline.- Elastična pletenina.- Efektiven vzorec pletenja.- Dolžina rokava: 49 cm.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Spodnjice, priložene modelu.- Tanka, elastična pletenina.- Material s teksturo.- Material s kovinsko nitjo.
  • Otroška bombažna mikica Guess črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroško krilo Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Podložen model.- Plisiran model.- Širina v pasu: 24 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122/125 cm.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Povišan pas.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Kratka majica za dojenčka Guess mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess
    - Spodnjice, priložene modelu.- Nabran kroj.- Podložen model.- Kratek rokav.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Ohlapen kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Daljši zadnji del.- Model z nalepko.- Dolžina spredaj: 45 cm.- Dolžina zadaj: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess oranžna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess turkizna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 55/62 cm.
  • Otroška mikica Guess roza barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroško krilo Guess roza barva
    - Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni gumbi.- Širina v bedrih:- Dolžina:- Dimenzije so podane za višino:
  • Otroški pulover Guess bela barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-125 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess mornarsko modra barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 27 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess roza barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 29 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Dolžina: 19 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62-68 cm.
  • Otroška bluza Guess zelena barva
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški modrček Guess zelena barva
    - Mehka košarica.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Enodelne otroške kopalke Guess
    - Okrogli izrez.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroške pajkice Guess roza barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Model s stranskimi črtami.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina: 73 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške dvostranske pajkice Guess oranžna barva
    - Dvostranski model.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Povišan pas.- Širina v pasu: 18 cm.- Višina pasu: 14 cm.- Dolžina: 26 cm.- Dimenzije so podane za višino: 55-62 cm.
  • Otroški pas Guess rjava barva
    - Dolžina pasu: 73 cm.- Širina pasu: S.- Količina luknjic: 2,5 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess zelena barva
    - Raven kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Okrasen rob.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess roza barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške pajkice Guess zelena barva
    - Oprijet kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess bela barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Daljši zadnji del.- Model s potiskom.- Dolžina zadaj: 57 cm.- Dolžina spredaj: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroški pas Guess vijolična barva
    - Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 65 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 55 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 1,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Otroška bluza Guess turkizna barva
    - Raven kroj.- Model z elastičnim vložkom.- Vzorčasta tkanina.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 43 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški bombažen komplet Guess
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Model z okrasno nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess turkizna barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Komplet za dojenčka Guess turkizna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Model z nalepko.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 21 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Dolžina hlačnice: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68-76 cm.
  • Otroška jakna Guess zelena barva
    - Raven kroj.- Visok ovratnik.- Nesnemljiva kapuca.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Podložen model.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 25 cm.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Širina v ramenih: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Otroške pajkice Guess bež barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Oprijet kroj.- Običajen pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Oprijeta hlačnica.- Vzorčasta pletenina.- Širina v pasu: 30 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 125-135 cm.
  • Otroško krilo Guess oranžna barva
    - Nabran kroj.- Širok, elastičen trak v pasu.- Pas v pasu.- Plisiran model.- Podložen model.- Širina v pasu: 33 cm.- Dolžina: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Guess
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 82 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška obleka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Okrogli izrez.- Material s teksturo.- Dolžina: 79 cm.- Širina pod pazduhami: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za višino: 136 - 146 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess zelena barva
    - Oprijet kroj.- Visok pas.- Širok, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Guess
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje z zaklopnim gumbom.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13,5 cm.- Širina hlačnice: 15,5 cm.- Dolžina: 22 cm.- Dimenzije so podane za višino: 68 - 76 cm.
  • Otroške hlače Guess zlata barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj jogger.- Pokrita zaponka.- Model z drsnimi žepi.- Cargo žepi.- Model je izdelan iz materiala s satenastim tkanjem.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 80 cm.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroški bombažni kombinezon Guess mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model z okrasnimi vezeninami.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 62 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122-135 cm.
  • Otroški kombinezon Guess zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 27 cm.- Širina v pasu: 25 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 16,5 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 88-96 cm.
  • Otroška obleka Guess bež barva
    - Tencel je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Nabran kroj.- Vključen je pas iz tekstila.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške kratke hlače Guess
    - Ta izdelek vsebuje modal TENCEL™. Modalna vlakna TENCEL™ so pridobljena iz naravno rastočega bukovega lesa v okolju prijaznem procesu, ki je energetsko samozadosten in pridobiva stranske proizvode iz lesnih komponent. To elastično vlakno slovi po svoji izjemni mehkobi.- Elastični trak v pasu.- Vključen je pas iz tekstila.- Z žepi.- Širina v pasu: 28 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess roza barva
    - Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Pas v pasu.- Žepi spredaj.- Podložen model.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški top Guess roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Oprijet model.- Okrogli izrez.- Dolžina: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na gumbe.- Elastični material.- Material: kombinacija pletenine in tkanine.- Model z nalepko.
  • Otroška bombažna obleka Guess bež barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- V izrez.- Podložen model.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jeans srajca Guess
    - Raven kroj.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Vzorčast material.- Elistični denim.- Dolžina: 25 cm.- Širina pod pazduhami: 23 cm.- Širina v ramenih: 21 cm.- Dimenzije so podane za višino: 55-62 cm.
  • Otroški top Guess roza barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z aplikacijo iz dvostranskih cekinov.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Guess bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Model z bleščicami.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess zelena barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška bombažna majica Guess
    - Raven kroj.- Model z okrasnimi volančki.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroška jakna Guess zelena barva
    - Rob s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Z žepi.- Neizoliran model s podlogo.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125/135 cm.
  • Otroška kratka majica Guess vijolična barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 53 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške hlače Guess oranžna barva
    - Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Raven kroj.- Običajen pas.- Model z drsnimi žepi.- Ravna hlačnica.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Gladka tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Obleka za dojenčka Guess zelena barva
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Model z okrasnimi volančki.- Spodnjice, priložene modelu.- Podložen model.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Guess
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroški top Guess zelena barva
    - Vsebuje reciklirano plastiko.- Oprijet model.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Komplet za dojenčka Guess roza barva
    - Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Material: kombinacija pletenine in tkanine.
  • Obleka za dojenčka Guess roza barva
    - Nabran kroj.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z nalepko.
  • Otroške lanene kratke hlače Guess bela barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 32 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.
  • Otroške bombažne kratke hlače Guess
    - Raven kroj.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Podložen model.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 125-135 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh