Največja modna platforma v Sloveniji

Levi'S online nakup oblačila in obutev za dekleta

253
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan iz recikliranih materialov.- Z žepi.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroške spodnje hlače Levi's 2-pack
    Otroški Spodnjice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz enobarvne pletenine. V kompletu sta dva para.
  • Otroški modrček Levi's 2-pack
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nastavljive naramnice.- Gladka pletenina.- Mehka košarica.
  • Otroške kavbojke Levi's 726
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Flare kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 510
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj skinny.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's Mini Mom Jeans
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Fashion mom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 510 Skinny Fit
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim fit.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 501
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Gladek material.
  • Otroške kavbojke Levi's Mini Mom Jeans
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Fashion mom.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Običajen pas.- Okrasno spran denim.
  • Otroške kavbojke Levi's 512
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim taper.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasno spran denim.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.
  • Otroška kapa in rokavice Levi's roza barva
    Otroški kapa in rokavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz vzorčaste pletenine.
  • Trenirka za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Okrogel, rebrast izrez.- Dolgi rokav.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška dvostranska jakna Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dvostranski model.- Izoliran model.- Raven kroj.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.
  • Otroška dvostranska jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dvostranski model.- Izoliran model.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška jakna Levi's rdeča barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's siva barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Izoliran model.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Z žepi.- Neizoliran model.- Rob s patentom.
  • Otroška jakna Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Žepi spredaj.- Žep na prsih.- Model s kapuco.- Model na zapiranje.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Neizoliran model.- Z žepi.- Rob s patentom.
  • Otroška jakna Levi's zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Žepi spredaj.- Model na zapiranje.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Komplet za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Vlakno REPREVE je izdelano iz recikliranih plastičnih steklenic.- Raven kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Zapenjanje s kaveljčkom.- Zaobljena hlačnica.- Elastični trak v pasu.- Dolžina rokava: 22 cm.- Dolžina: 27 cm.- Širina pod pazduhami: 21 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 22 cm.- Višina pasu: 15 cm.- Širina hlačnice spodaj: 7 cm.- Širina hlačnice: 12 cm.- Dolžina hlačnice: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Majica z dolgimi rokavi za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.
  • Pulover za dojenčka Levi's roza barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Model z nalepko.
  • Pulover za dojenčka Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Rob s patentom.
  • Otroški pulover Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroški pulover Levi's bež barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Rob s patentom.
  • Otroški pulover Levi's črna barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Vzorčasta pletenina.- Model s kapuco.
  • Otroški pulover Levi's rdeča barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.
  • Otroški pulover Levi's zelena barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Levi's črna barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Spredaj je praktičen kenguru žep.
  • Otroški pulover Levi's črna barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Levi's oranžna barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s potiskom.
  • Otroški pulover Levi's bela barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Vzorčasta pletenina.
  • Otroška dolga majica Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Tanek material.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Rokavi zaključeni s patentom.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroški spodnji del trenirke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroške hlače Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Cargo žepi.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Rob s patentom.
  • Otroška jakna Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jeans jakna Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Otroška jakna Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jeans jakna Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.
  • Otroška jakna Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Ima zapiranje na zadrgo in dvignjen ovratnik z zaščito za brado.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep z zapiranjem.- Model s kapuco.- Visok ovratnik z zaščito za zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Izoliran model s podlogo.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Žepi spredaj.- Prešiti deli.
  • Otroška jakna Levi's rjava barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi na prsih.- Zapenjanje na gumbe.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Z žepi.
  • Komplet za dojenčka Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Model s potiskom.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.
  • Komplet za dojenčka Levi's oranžna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Z žepi.- Model s kapuco.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Komplet za dojenčka Levi's zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model s potiskom.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumb.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.
  • Obojestranska bombažna otroška kapa Levi's LAN LEVI'S REVERSIBLE BUCKET C oranžna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dvostranski model, ki zagotavlja polno funkcionalnost za uporabo na obeh straneh.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Levi's LAN LEVI'S BATWING SOFT CAP bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavitev obsega z ježkom.
  • Otroški top Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.
  • Otroška kratka majica Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna kratka majica Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.
  • Otroška jeans jakna Levi's LVG COLOR BABY BAGGY TRUCKER roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Žepi na prsih.- Gladek material.
  • Otroška jeans jakna Levi's LVG COLOR BABY BAGGY TRUCKER roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Model z ovratnikom.- Priročno zapenjanje na gumbe omogoča enostavno oblačenje in snemanje.- Žepi na prsih.- Gladek material.
  • Otroške farmarke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žep spredaj.- Zapenjanje na gumbe.
  • Jopica za dojenčka Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi spredaj.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Z žepi.- Običajen pas.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroške kratke hlače Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Z žepi.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVG FLORAL DOLMAN TEE & SHORT roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Žepi spredaj.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna majica z dolgimi rokavi Levi's LVG CURVED HEM LS TEE bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVG FRUITY TEE & SHORT SET rumena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Običajen pas.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVG SMILEY FLOUNCE TEE & SHORT rumena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Zadaj zapenjanje na gumb.- Model s potiskom.
  • Otroška jakna Levi's LVG MESH LINED WOVEN JACKET roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški bombažen pulover Levi's LVB CHAMBRAY ANORAK s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Spredaj je praktičen kenguru žep.
  • Otroški pulover Levi's LVB PALM BATWING FILL HOODIE bela barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s potiskom.
  • Jakna za dojenčka Levi's LVG MESH LINED WOVEN JACKET roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroška jakna Levi's LVG MESH LINED WOVEN JACKET
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žepi spredaj.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški pulover Levi's LVG PULLOVER HOODIE roza barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Model s kapuco.- Spredaj je praktičen kenguru žep.
  • Otroška bomber jakna Levi's LVG DENIM BOMBER JACKET
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj oversize.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.
  • Otroški pulover Levi's LVG PULLOVER HOODIE rumena barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Model s kapuco.
  • Komplet za dojenčka Levi's LHN UNDERSTATED BATWING 3PC SE
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model s potiskom.
  • Otroška jakna Levi's LVG MESH LINED WOVEN JACKET roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo.
  • Otroški bombažni komplet Levi's LVN BATWING BODYSUIT SET
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Levi's LVG 501 ORIGINAL SHORTS
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Zapenjanje na gumbe.- Dva žepa na zadnjici.- Trije žepi z drsniki na sprednji strani.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 22,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVG SHELL TEE & SHORT SET rumena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Kvadratni izrez.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVG LIV TEE & RUFFLE SHORT SET roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVB CRITTER STACKED LOGO TEE S
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Model s potiskom.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška dolga majica Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Model z nalepko.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapna hlačnica.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Komplet za dojenčka Levi's LVB LEVI BEAR RAGLAN & SHORT S
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Model s potiskom.
  • Otroška bombažna bejzbolska kapa Levi's LAN RICHMOND BATWING CURVE BRI bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavitev obsega z ježkom.
  • Levis Jeans jakne OVERSIZED TRUCKER
    Levis Jeans jakne OVERSIZED TRUCKER Modra Na voljo za dekliško velikost. 10 let,12 let,14 let,16 let. Deklice > Oblačila > Jeans jakne
  • Levis Majice s kratkimi rokavi LVG HER FAVORITE TEE
    Levis Majice s kratkimi rokavi LVG HER FAVORITE TEE Črna Na voljo za dekliško velikost. 2 let,3 let,5 let,6 let. Deklice > Oblačila > Majice s kratkimi rokavi
  • Levi's otroške jeans kratke hlače
    Prosimo, upoštevajte, da ima zaradi Levijevega varstva blagovne znamke približno 10 % ponudbe izdelkov "prazen obliž" (v rdeči barvi, brez logotipa blagovne znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Prazen obliž" je registrirana blagovna znamka znamke Levi's in modeli, ki jih nosi, so v celoti opremljeni, originalni izdelki. Če imate kakršne koli dvome, se obrnite na podporo uporabnikom.- Casual kroj.- Drsni žepi.- Navaden pas.- Kravata na pasu.- Elastičen trak v pasu.
  • Komplet za dojenčka Levi's bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Običajen pas.- Model s potiskom.
  • Otroške kavbojke Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Zaobljena hlačnica.- Visok pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.
  • Otroška bombažna kratka majica Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.
  • Otroška mikica Levi's mornarsko modra barva, s kapuco
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Žep spredaj.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Model s kapuco.- Model s potiskom.- Rob s patentom.
  • Kavbojke za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Z žepi.- Vrvice v pasu.- Ravna hlačnica.- Običajen pas.- Elastični trak v pasu.
  • Otroška jeans jakna Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Žepi na prsih.- Z žepi.- Rokavi zaključeni s patentom.- Model s kapuco.- Dolgo zapiranje na gumbe.
  • Trenirka za dojenčka Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Žep spredaj.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Elastični trak v pasu.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh