Največja modna platforma v Sloveniji

Tommy Hilfiger online nakup oblačila in obutev za dekleta

1020
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Model je izdelan iz viskoznega blaga, ki je vsaj 50 % izdelano iz surovin iz certificiranih gozdov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Razširjena hlačnica.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18,5 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger bež barva,
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Žepi spredaj.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 42 cm.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger siva barva,
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Raglan rokav.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Dolgi rokav.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 65 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen pulover Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški chelsea Tommy Hilfiger črna barva,
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Chelsea Tommy Hilfiger črna barva,
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Zapenjanje na zadrgo.- Model z elastičnim vložkom.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški nizki škornji Tommy Hilfiger rjava barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Rahlo utrjena peta.- Nazobčen podplat.- Čipkasti model s stransko zadrgo in Velcro zapiranjem.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 40 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroški komplet Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Hlačnice zaključene s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 26 cm.- Dolžina: 32/32 cm.- Širina pod pazduhami: 28/24 cm.- Širina v pasu: 20 cm.- Širina v bedrih: 26 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 14,5 cm.- Dolžina hlačnice: 24,4 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Nabran kroj.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Pas v pasu.- Dolgi rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški copati Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Mehka kapica.- Gumijast podplat.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Komplet za dojenčka Tommy Hilfiger
    - Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Model z nalepko.
  • Otroški gumijasti škornji Tommy Hilfiger črna barva
    - Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Gladek material.- Nedrseči, reliefni podplat.- Tekstilna notranjost.- Višina zgornjega dela obutve: 24 cm.- Dolžina vložka je: 19 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 30.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger siva barva,
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 37 cm.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger mornarsko modra barva, s kapuco
    - Model je izdelan najmanj iz 20 % recikliranih materialov.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 35 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroški copati Tommy Hilfiger roza barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški copati Tommy Hilfiger siva barva
    - Okrogla, mehka kapica.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 17 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Otroški copati Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Mehka peta.- Zapenjanje z ježkom.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 13,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 22.
  • Otroški piščančki Tommy Hilfiger rjava barva
    - Model je izdelan najmanj iz 50 % recikliranih materialov.- Močno utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Nazobčen podplat.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger siva barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice zaključene s patentom.- Rahlo oblazinjen model.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 34 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 69 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Kombinezon za dojenčka Tommy Hilfiger bordo barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Model s polnilom Sorona® Aura, ki je lahek in zagotavlja optimalno izolacijo. Poleg tega je polimer, iz katerega je izdelan, delno rastlinskega izvora, kar zmanjšuje njegov negativni vpliv na okolje.- Zapenjanje na zadrgo.- Model s kapuco.- Dolžina rokava: 26 cm.- Širina pod pazduhami: 29 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina: 56 cm.- Dimenzije so podane za višino: 62 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 33 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Dolžina: 78 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Obleka za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Nabran kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 28 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Žepi na prsih.- Podložen model.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Kombinezon za dojenčka Tommy Hilfiger roza barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s polnilom Sorona® Aura, ki je lahek in zagotavlja optimalno izolacijo. Poleg tega je polimer, iz katerega je izdelan, delno rastlinskega izvora, kar zmanjšuje njegov negativni vpliv na okolje.- Raven kroj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Prešiti deli.- Podložen model.- Dolžina rokava: 32 cm.- Dolžina: 82 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 92 cm.
  • Komplet za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 25 cm.- Dolžina: 32/31 cm.- Širina pod pazduhami: 28/22 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 24 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 14 cm.- Dolžina hlačnice: 41 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger črna barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Komplet za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Rob s patentom.- Z žepi.- Elastična pletenina.- Dolžina: 31 cm.- Širina pod pazduhami: 24 cm.- Širina v pasu: 22 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger črna barva
    - Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Okrasni šivi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v bedrih: 22 cm.- Ima izreze.- Višina pasu: 19 cm.- Dolžina: 52 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Zapenjanje na zadrgo z zaščito.- Dva drsna stranska žepa.- Podložen model.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva,
    - Nabran kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model z nalepko.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger črna barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina: 34 cm.- Dolžina rokava: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Za izdelavo tega izdelka je bilo porabljenih manj vode in energije.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kavbojke Tommy Hilfiger
    - Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Nezaključeni robovi.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 20 cm.- Dolžina hlačnice: 70 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger zelena barva
    - Model je izdelan iz viskoze, ki je izdelana iz lesne celuloze, pridelane iz dreves, vzgojenih v certificiranih gozdovih.- Raven kroj.- Model s polpulijem.- Rob s patentom.- Material s teksturo.- Gladka pletenina.- Dolžina rokava: 48 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger siva barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Spuščena ramenska linija.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Žep spredaj.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 42 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška dvostranska jakna Tommy Hilfiger bež barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Dvostranski model.- Raven kroj.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 58 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna srajca Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni šivi.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 47 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Rob s patentom.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Spuščena ramenska linija.- Z žepi.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 60 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški longsleeve Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je narejen iz okolju prijaznega bombaža, ki ga kmetje, ki podpirajo trajnostno kmetijstvo, gojijo brez uporabe pesticidov.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasno nalepko.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 33 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška obleka iz volnene mešanice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Oprijet kroj.- Model s stoječim ovratnikom.- Dolgi rokav.- Dolžina rokava: 51 cm.- Dolžina: 80 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna obleka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je narejen iz okolju prijaznega bombaža, ki ga kmetje, ki podpirajo trajnostno kmetijstvo, gojijo brez uporabe pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Model z nalepko.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 62 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Raven kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Okrogli izrez.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je narejen iz okolju prijaznega bombaža, ki ga kmetje, ki podpirajo trajnostno kmetijstvo, gojijo brez uporabe pesticidov.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 33 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška bombažna mikica Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je izdelan iz okolju prijaznih materialov, pridelanih brez uporabe pesticidov in podpira trajnostni razvoj.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina: 42 cm.- Dolžina rokava: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Ta izdelek je narejen iz okolju prijaznega bombaža, ki ga kmetje, ki podpirajo trajnostno kmetijstvo, gojijo brez uporabe pesticidov.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 39 cm.- Dolžina: 39 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroška bomber jakna Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Raven kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Zunanji žepi za vlaganje.- Zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 45 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Širina v ramenih: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 22 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Otroška jopica iz mešanice volne Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 63 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Ohlapen kroj.- Okrogli izrez.- Model z okrasno nalepko.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 50 cm.- Dolžina: 37 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški volneni naglavni trak Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    Otroška trak iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz debele pletenine.
  • Otroški bombažni šal Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Ta izdelek je narejen iz organskega bombaža.- Vzorčasta pletenina.- Dimenzije šala: 18 x 140 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Vsaj polovico poliestra, uporabljenega v tej zasnovi, predstavlja recikliran poliester.- Model s polnilom Sorona® Aura, ki je lahek in zagotavlja optimalno izolacijo. Poleg tega je polimer, iz katerega je izdelan, delno rastlinskega izvora, kar zmanjšuje njegov negativni vpliv na okolje.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Z žepi.- Visok ovratnik.- Snemljiva kapuca.- Prešiti deli.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 59 cm.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj.- Z žepi.- Model z okrasnimi vezeninami.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Dolžina rokava: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj jogger.- Elastičen pas z vrvico.- Model z drsnimi žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 42 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina: 77 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške pajkice Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Model je delno izdelan iz vlaken, ki so proizvedena po trajnostnih proizvodnih postopkih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Oprijet kroj.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 23 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 58 cm.- Dimenzije so podane za višino: 104 cm.
  • Trenirka za dojenčka Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Model je izdelan iz vsaj 50 % organskih vlaken.- Raven kroj.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 23 cm.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 31 cm.- Širina v pasu: 24 cm.- Širina v bedrih: 27 cm.- Višina pasu: 17 cm.- Širina hlačnice spodaj: 9 cm.- Širina hlačnice: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 74 cm.
  • Otroški nahrbtnik Tommy Hilfiger roza barva
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ima pregrado za prenosnik ali tablico.- Primerno za format A4.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Globina: 14 cm.- Višina: 37 cm.- Širina na osnovi: 25 cm.
  • Otroške hlače Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Ohlapen kroj.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Visok pas.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 22 cm.- Dolžina hlačnice: 93 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Zapenjanje z ježkom.- Zgornji del je nastavljiv po širini.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroške superge Tommy Hilfiger črna barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Model s čipkami in stransko zadrgo.- Okrogla, utrjena kapica.- Gumirana kapica.- Utrjena peta.- Povišan zgornji del čevlja.- Gumijast podplat.- Tekstilna notranjost.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Tommy Hilfiger
    - Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Tekstilna notranjost.- Model z vezalkami.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroške teniske Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Model z vezalkami.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroška bombažna obleka Tommy Hilfiger Rdeča barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Dva drsna stranska žepa.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Tommy Hilfiger
    - Model, ki vsebuje naravna vlakna konoplje. Za gojenje te rastline se porabi veliko manj vode, v celotnem procesu pa se ne uporabljajo pesticidi.- Raven kroj.- Z žepi.- Notranja nastavitev širine pasu.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 39 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 24 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače Tommy Hilfiger Črna barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške nogavice Tommy Hilfiger 2-pack siva barva
    Otroški Kratke nogavice iz kolekcije Tommy Hilfiger. Model izdelan iz elastičnega, vzorčastega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger zelena barva, s kapuco
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapen kroj.- Daljši zadnji del.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasno nalepko.- Model s kapuco.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina spredaj: 43 cm.- Dolžina zadaj: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger rdeča barva
    - Model je delno izdelan iz bambusovih vlaken, za izdelavo katerih se uporabljajo rastline iz gozdov s certifikatom FSC®. Metoda proizvodnje tega vlakna zmanjša porabo vode in kemikalij ter jih ponovno uporabi v naslednjem proizvodnem procesu.- Raven kroj.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokava: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dolžina: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger bela barva, s kapuco
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Ohlapen kroj.- Raglan rokav.- Model s kapuco.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 50 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Tommy Hilfiger črna barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 49 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače iz jeansa Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Raven kroj.- Običajen pas.- Z žepi.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Okrasni obrabljeni deli.- Širina v pasu: 30 cm.- Širina v bedrih: 37 cm.- Višina pasu: 18 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 21 cm.- Dolžina: 23 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Velcro trakovi za enostavno pripenjanje omogočajo individualno prileganje.- Gumijast podplat.- Udoben vložek.- Dolžina vložka je: 22,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 35.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 52 cm.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 43 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Enodelne otroške kopalke Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Izdelek je delno izdelan iz recikliranih materialov.- Mehka košarica.- Okrogli izrez.- Nastavljiv ramenski trak, ki ga ni mogoče odstraniti.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model z nalepko.- Elastični material.
  • Enodelne otroške kopalke Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Nenastavljive, nesnemljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.- Model s potiskom.
  • Otroška mikica Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokava: 35 cm.- Dolžina: 29 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 98 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger rumena barva
    - Ta izdelek uporablja vsaj 20 % recikliranega bombaža namesto na novo proizvedenega bombaža. Zaradi tega je bilo porabljeno manj vode in energije in je nastalo manj odpadkov.- Raven kroj.- Model s kapuco.- Kratek rokav.- Dva drsna stranska žepa.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški bombažen top Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Nenastavljive naramnice.- Model s potiskom.- Dolžina: 38 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Tommy Hilfiger roza barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model s potiskom.- Model z okrasnimi vezeninami.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 98 cm.
  • Otroška bombažna obleka Tommy Hilfiger bela barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Spuščena ramenska linija.- Model z okrasnimi volančki.- Okrasni naborki.- Model z nalepko.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Trajnostno predelan bombaž zmanjšuje vpliv na okolje z zmanjšanjem uporabe kemikalij in varčevanjem z vodo in energijo, izboljšanjem življenjskih pogojev in gospodarskim razvojem regij, ki proizvajajo bombaž.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Običajen pas.- Elastičen pas z vrvico.- Ravna hlačnica.- Z žepi.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina v pasu: 27 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 19 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 20,5 cm.- Dolžina hlačnice: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Dvodelne otroške kopalke Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Mehka košarica.- Model je zarobljen z elastičnim trakom.- Nenastavljive naramnice.- Dodatna plast materiala v obliki podloge.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger bež barva
    - Raven kroj.- Model s kapuco.- Neizoliran model s podlogo.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Vrvice spodaj.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dva stranska žepa, ki se zapenjata s poklopcema.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 48 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Rokavi zaključeni s patentom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 43 cm.- Dolžina: 34 cm.- Širina pod pazduhami: 30 cm.- Dimenzije so podane za višino: 98 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- Spuščena ramenska linija.- Zunanji žepi z zapenjanjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Neizoliran model s podlogo.- Visok ovratnik.- Nesnemljiva kapuca.- Rob s patentom.- Tanek material.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški komplet Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Izdelek je delno sešit iz certificirane viskoze.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Elastični trak v pasu.- Z žepi.- Model s potiskom.- Dolžina: 32 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 24 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroško krilo Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž.- Raven kroj.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 29 cm.- Dolžina: 34 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroške kratke hlače Tommy Hilfiger mornarsko modra barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Elastičen pas z vrvico.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 26 cm.- Širina v bedrih: 35 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Dolžina: 28 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška kratka majica Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroška jakna Tommy Hilfiger zelena barva
    - Ultralahek material, zasnovan za doseganje čim manjše teže oblačila in majhne velikosti po pakiranju.- Ta izdelek je delno sešit iz recikliranega poliamida.- Kroj relaxed.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi zaključeni s patentom.- Žep spredaj.- Zapenjanje na zadrgo.- Visok ovratnik.- Nesnemljiva kapuca.- Vrvice spodaj.- Podložen model.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 128 cm.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Zapenjanje z ježkom.- Usnjen vložek.- Gumijast podplat.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 19,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški sandali Tommy Hilfiger bela barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje z ježkom.- Udoben vložek.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 20,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 31.
  • Otroški pulover Tommy Hilfiger roza barva, s kapuco
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 49 cm.- Dolžina: 30 cm.- Širina pod pazduhami: 36 cm.- Dimenzije so podane za višino: 116 cm.
  • Otroški nahrbtnik Tommy Hilfiger oranžna barva
    - Ta izdelek je izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Ročaj za roko.- Nastavljiva dolžina pasov.- Stranski žepi.- Žep spredaj.- Globina: 11 cm.- Višina: 35 cm.- Širina na osnovi: 27 cm.
  • Otroška obleka Tommy Hilfiger roza barva
    - Za proizvodnjo je bil uporabljen trajnostni bombaž, pridelan s skrbjo za najmanjšo porabo vode in okolju prijazno barvanje in reciklirani poliester.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Dva drsna stranska žepa.- Okrogli izrez.- Model z nalepko.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 55 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 140 cm.
  • Otroški spodnji del trenirke Tommy Hilfiger roza barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Raven kroj.- Hlačnice zaključene s patentom.- Običajen pas.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Elastični trak v pasu.- Model z nalepko.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 122 cm.
  • Otroška torbica Tommy Hilfiger rumena barva
    - Zapenjanje na zadrgo.- Kratki ročaji.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Podložen model.- Notranji žep.- Najmanjša dolžina pasu: 73 cm.- Največja dolžina traku: 130 cm.- Dolžina ročajev: 28 cm.- Globina: 8 cm.- Višina: 18 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh