Največja modna platforma v Sloveniji

Lacoste online nakup oblačila in obutev za moške

609
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • LACOSTE Analogna ura 'LISBON' zlata / črna
    Kronograf: S kronografom; Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Material: Gladko usnje; Dodatki: Zrnato usnje, Potisk oznake
  • LACOSTE Majica pastelno modra
    Dizajn: Prešit obod/rob, Raven izrez; Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Dodatki: Oznaka našitek/oznaka zastava, Mehek grip; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • LACOSTE Zapestnica 'SPELT' srebrna
    Dodatki: Svetleč, Strukturirana površina, Label-potisk
  • LACOSTE Analogna ura 'NEO HERITAGE' zelena / jabolko
    Kronograf: S kronografom; Način zapenjanja: Zaponka; Dodatki: Funkcija datuma, Kvarčna ura, Prilagodljiva širina
  • LACOSTE Analogna ura 'NEO HERITAGE' mornarska / siva / bela
    Kronograf: S kronografom; Način zapenjanja: Zapiranje na pašček; Dodatki: Funkcija datuma, Ročno dvigalo, Kvarčna ura, Stop funkcija, Prikaz časovnih con, Potisk oznake
  • LACOSTE Majica črna
    Material: Jersey; Izrez: V-izrez; Vzorec: Univerzalne barve; Model: Normalno prileganje; Dolžina rokavov: Četrt rokav; Dolžina: Normalna dolžina
  • Lacoste Hlače
    - Ekološki bombaž se goji brez uporabe nevarnih kemikalij, kemičnih sredstev za nadzor strupenosti ali umetnih gnojil.- Kroj slim.- Drsne žepe.- Navaden pas.- Gumb in zadrgo.- Tanka, prilagodljiva tkanina.- Širina traku: 44 cm.- Širina kolka: 53 cm.- Višina stanja: 26,5 cm.- Širina noge na dnu: 25 cm.- Širina noge: 32 cm.- Dolžina: 48 cm.- Dimenzije, podane za velikost: 44.
  • Superge Lacoste L003 črna barva
    - Mehka kapica.- Utrjena peta.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Tekstilen vložek.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste T-Clip bela barva
    - Eco Ortholite – vložek, ki se prilagaja obliki stopala, zagotavlja udoben tek in podpira blaženje. Vložek deluje antibakterijsko, zagotavlja boljšo cirkulacijo zraka in ščiti pred neprijetnim vonjem po znoju.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjena peta.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Model z vezalkami.- Gumijast podplat.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Torbica za okoli pasu Lacoste
    - Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Nastavljiv nesnemljiv pas omogoča prilagojeno nošenje.- Na sprednji strani je žep z zadrgo.- Ima notranje žepe, vključno z enim z zadrgo.- Ne ustreza A4.- Najmanjša dolžina pasu: 75 cm.- Največja dolžina traku: 150 cm.- Globina: 5 cm.- Višina: 21 cm.- Širina na osnovi: 16,5 cm.
  • Spodnji del pižame Lacoste moški, zelena barva
    - Raven kroj.- Z žepi.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 40 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Kopalne kratke hlače Lacoste rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Lacoste rdeča barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Na hrbtni strani je drsni žep za varno shranjevanje manjših predmetov.- Notranje spodnje perilo iz mreže.- Širina v pasu: 40 cm.- Dolžina: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Lacoste x Netflix
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj jogger.- Visok pas z elastičnim trakom.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Hlačnice zaključene s patentom.- Z žepi.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 60 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 35 cm.- Dolžina: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjene superge Lacoste L001 bela barva, 42SMA0092
    - Utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 42.
  • Bombažna srajca Lacoste moška, mornarsko modra barva
    - Kroj relaxed fit.- Zapenjanje na gumbe.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Kratek rokav.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažna majica z dolgimi rokavi Lacoste bela barva
    - Loose fit kroj.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 79 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Lacoste moški, črna barva
    - Ta model je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Bombaž, ki se uporablja za izdelavo tega izdelka, je vsaj polovica organskega bombaža, katerega proizvodnja uporablja veliko manj vode in kemikalij, zaradi česar je ta material okolju prijaznejši.- Kroj regular fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Okrogel, rebrast izrez.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Lacoste moška
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 81 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, siva barva
    - Classic fit kroj.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 68 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Classic fit kroj.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Dolgi rokav.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Lacoste moška
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Rahlo ojačan ovratnik button-down.- Dolgi rokav.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Žep na prsih.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 58 cm.- Širina v ramenih: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Polo Lacoste moški, črna barva
    - Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Model je izdelan iz hitro sušečega in zračnega materiala.- Kroj regular.- Kratek rokav.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste mornarsko modra barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste siva barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Model s potiskom.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Okrogel, rebrast izrez.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Okrogel, rebrast izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, bež barva, s kapuco
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 80 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Majica z dolgimi rokavi Lacoste moški, črna barva
    - Izdelek vsebuje organski bombaž in reciklirana poliestrska vlakna.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Lacoste siva barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Tanka, elastična pletenina.- Običajen pas.- Širina v pasu: 42 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge Lacoste L003 NEO 223 1 SMA rjava barva, 46SMA0003
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste L001 MID 223 3 SMA bela barva, 46SMA0032
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste T-CLIP WNTR MID 223 1 SMA zelena barva, 46SMA0086
    - Cordura je izjemno vzdržljiva in lahka tkanina. Za njena vlakna je značilna visoka odpornost na obrabo in trganje ter na neugodne vremenske razmere. Je enostaven za vzdrževanje in odporen na umazanijo.- Povišan zgornji del čevlja.- Gumijast podplat.- Okrasni detajli.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste Graphic Print T-Clip bordo barva, 46SMA0070
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Okrogla kapica.- Mehka kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilen vložek.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažen polo Lacoste črna barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Loose fit kroj.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Spuščena ramenska linija.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 78 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Puhovka Lacoste moška, mornarsko modra barva
    - Model s povečano odpornostjo na vodo.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Polnilo s puhom in perjem v ustreznem razmerju 90/10.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Zapenjanje na zadrgo.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Notranji del žepa je podložen s flisom.- Notranji žep z zadrgo omogoča varno shranjevanje manjših predmetov.- Dolžina rokava: 70 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 50.
  • Pulover Lacoste moška, zelena barva
    - Izdelek vsebuje materiale iz recikliranih vlaken.- Kroj regular fit.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 80 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste moški, črna barva
    - Kroj relaxed fit.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Model z nalepko.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 69 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, bež barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Spuščena ramenska linija.- Model z nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 83 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjene superge Lacoste L001 Leather Colorblock High-Top 45SMA0027
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste T-Clip Winter Textile Outdoor zelena barva, 46SMA0087
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Cordura je izjemno vzdržljiva in lahka tkanina. Za njena vlakna je značilna visoka odpornost na obrabo in trganje ter na neugodne vremenske razmere. Je enostaven za vzdrževanje in odporen na umazanijo.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste L001 MID oranžna barva, 46SFA0027
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Usnjene superge Lacoste L001 MID 223 1 SMA mornarsko modra barva, 46SMA0030
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Z zanko na zadnjem delu je mogoče čevelj lažje natakniti na stopalo in ga lažje sleči.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Okrogla, utrjena kapica.- Dvignjen zgornji del pripomore k utrditvi gležnja, kar ščiti pred nenadzorovanimi gibi pri gibanju po neravnih površinah.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Boksarice Lacoste 3-pack moški, mornarsko modra barva
    - Širina v pasu: 35 cm.- Dolžina: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Lacoste moška, siva barva
    - Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 81 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Dvostranska puhovka Lacoste moška
    - Vodoodbojni rob materiala s premazom DWR (Durable Water Repellency) zagotavlja vodoodpornost. Zaradi te metode voda kondenzira na površini materiala in teče po njej, ne da bi se absorbirala v notranjost.- Vodoodpornost pomeni povečano odpornost na vodo. Izdelek v stiku z vodo ohrani svoje lastnosti, kar zaradi nižjega praga vodoodpornosti omogoča večje udobje pri uporabi, vendar ne zagotavlja popolne vodoodpornosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Izoliran model s podlogo.- Dvostranski model.- Rokavi zaključeni z udobnim, elastičnim patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami z zamaški, ki zaradi nastavljivega roba povečajo izolacijo pred mrazom.- Dvignjen ovratnik in kapuca, ki je ni mogoče odstraniti, zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Kapuca, nastavljiva z vrvico, poveča zaščito pred vetrom in dežjem.- Dva drsna stranska žepa.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 66 cm.- Širina pod pazduhami: 66 cm.- Širina v ramenih: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 50.
  • Polo Lacoste moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular fit.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste siva barva
    - Kroj relaxed fit.- Hlačnice zaključene s patentom.- Dva drsna stranska žepa.- V pasu, notranja nastavitev širine z vrvicami.- Elastični trak v pasu.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 43 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 35 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Lacoste moška, mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Kroj regular fit.- Mehke manšete z zapenjanjem na gumb.- Mehek ovratnik button-down.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 67 cm.- Dolžina: 76 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Polo Lacoste moški, zelena barva
    - Classic fit kroj.- Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Model z ovratnikom.- Kratko zapiranje na gumbe.- Logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste siva barva
    - Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Običajen pas.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Debela, elastična pletenina.- Širina v pasu: 41,5 cm.- Širina v bedrih: 55 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 17 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Zunanja dolžina noge: 104,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, bež barva
    - Loose fit kroj.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 78 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 69 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Spodnji del trenirke Lacoste mornarsko modra barva
    - Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Dizajn s zoženimi nogavnicami, ki ne ovirajo gibanja.- Mehko oblazinjena sredina za večje udobje.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 52 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Zunanja dolžina noge: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna kratka majica Lacoste moški, mornarsko modra barva
    - Kroj regular.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Kratek rokav.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen polo Lacoste črna barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Classic fit kroj.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, rahlo elastična pletenina.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Lacoste moški, mornarsko modra barva
    - Tehnologija UV Shield UPF 30+ zagotavlja visoko zaščito pred UVA in UVB sevanjem.- Model je izdelan iz hitro sušečega blaga, ki zagotavlja udobje in suhost zahvaljujoč dobrim lastnostim odvajanja vlage.- Kroj regular fit.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen spodnji del trenirke Lacoste mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit delno iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe gnojil ali pesticidov. Postopek proizvodnje ekološkega bombaža je okolju prijaznejši, izdelki iz njega pa so prijaznejši do vas.- Ohlapne hlače okoli bokov in stegen.- Hlačnice so zarobljene z udobnimi, elastičnimi manšetami.- Elastični trak v pasu in dodatna, notranja nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Dva drsna stranska žepa.- Vstavljiv žep na hrbtni strani, ki se ne zapenja z zadrgo.- Model s potiskom.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 53 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 32 cm.- Zunanja dolžina noge: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Lacoste moška, siva barva, s kapuco
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Dolgi rokav.- Kapuca z nastavljivo vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dva drsna stranska žepa.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Material krtačen od znotraj zagotavlja mehkobo in dodatno toploto.- Dolžina rokava: 81 cm.- Dolžina: 71 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: XL.
  • Bombažna bejzbolska kapa Lacoste rdeča barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Lacoste bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažna bejzbolska kapa Lacoste mornarsko modra barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ukrivljena streha vas ščiti pred soncem, ne da bi preveč ovirala vaše vidno polje.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Superge Lacoste L-Spin Deluxe 2.0 Synthetic črna barva, 47SMA0115
    - Okrogla, utrjena kapica.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Kopalne kratke hlače Lacoste mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 36,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kopalne kratke hlače Lacoste zelena barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 41 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva, s kapuco
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kapuca z vrvico zagotavlja dodatno toploto in pokritost, ko jo potrebujete.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 87 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 61 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Lacoste moška, bela barva
    - Organski bombaž se goji brez uporabe kemikalij, ki so nevarne za zdravje, kemičnih pesticidov ali umetnih gnojil.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Priročno zapiranje na zadrgo omogoča enostavno oblačenje in slečenje.- Dvignjen ovratnik zagotavlja dodatno zaščito pred mrazom.- Dva stranska žepa z zadrgo.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z robovi za zaščito pred neugodnimi vremenskimi razmerami.- Model z nalepko.- Dolžina rokava: 67,5 cm.- Dolžina: 67,5 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Superge Lacoste L003 2K24 Textile črna barva, 47SMA0013
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Rahlo utrjena kapica.- Močno ojačana peta stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Dolžina vložka je: 27,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Bombažne kratke hlače Lacoste črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Dva žepa z gumbi na zadnjici.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 45 cm.- Širina v bedrih: 57,5 cm.- Višina pasu: 27,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.
  • Moške spodnjice Lacoste 3-pack moški, črna barva
    - Širina v pasu: 38 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Kroj oversize.- Model z ovratnikom.- Kratko zapenjanje z zaklopnimi gumbi.- Raglan rokav zaradi svoje konstrukcije zagotavlja večjo svobodo gibanja.- Tanka, elastična pletenina.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 86 cm.- Dolžina: 70 cm.- Širina pod pazduhami: 65 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Polo Lacoste moški, mornarsko modra barva
    - Ta izdelek je delno izdelan iz organskega bombaža.- Kroj regular.- Kratko zapiranje na gumbe.- Model z ovratnikom.- Kratek rokav.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjen dvostranski pas Lacoste moški, črna barva
    - Dvostranski model.- Priložen ovitek.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 100 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 85 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 95.
  • Pas in usnjeni etui Lacoste črna barva
    - Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 106 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 91 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 3 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 100.
  • Superge Lacoste L003 Neo Contrasted Textile mornarsko modra barva, 47SMA0008
    - Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Okrogla, mehka kapica.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Natikači Lacoste Serve moški, oranžna barva, 47CMA0013
    - Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Oblikovan vložek zagotavlja udobno nošenje.- Model z nizko peto.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 44.5.
  • Superge Lacoste L003 Active Runway Logo Textile mornarsko modra barva, 47SMA0011
    - Lahek, posebej profiliran vložek s sistemom Ortholite® Eco je izjemno mehak in vzmeten, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in zagotavlja dobro blaženje udarcev. Penasti material, iz katerega je izdelan, je delno recikliran in zagotavlja optimalno zračnost, poleg tega pa ima tudi visoke antibakterijske lastnosti, saj preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav.- Okrogla, mehka kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Pižama Lacoste moška, črna barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Kratek rokav.- Tanka, elastična pletenina.- Elastični trak v pasu.- Dolžina: 68 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Usnjene superge Lacoste Lineshot Contrasted Collar Leather bela barva, 47SMA0061
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Odstranljiv tekstilni podplat, ki ga je enostavno očistiti.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Dolžina vložka je: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Superge Lacoste L003 Neo Leather Logo siva barva, 47SMA0010
    - Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, mehka kapica.- Gumijast, žlebljen podplat je trpežen in zagotavlja dober oprijem.- Ojačan petni števec z mehkim oblazinjenjem ščiti peto pred odrgninami.- Klasična vezalka omogoča individualno prilagajanje stopalu.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Dolžina vložka je: 27 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Lacoste boksarice (3-pack)
    Boksarice iz kolekcije Lacoste. Model izdelan iz elastične pletenine. V kompletu so trije pari.
  • Bombažne boksarice Lacoste 3-pack mornarsko modra barva
    - Širina v pasu: 37 cm.- Dolžina: 36 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažen pulover Lacoste moška, mornarsko modra barva
    - Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 85 cm.- Dolžina: 73 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Bombažna srajca Lacoste moška
    - Kroj regular fit.- Zapenjanje na gumbe.- Manšete na gumb.- Mehek ovratnik button-down.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.- Obseg ovratnika: 45 cm.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 74 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 41.
  • Lacoste Match Point deo-stik za moške 75 ml
    Lacoste Match Point, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Ne glede na to, kakšen je program vašega dne, lahko pozabite na skrbi, povezane z vonjem po znoju. Deodorant Lacoste Match Point prepreči neprijeten spodrsljaj, kot je neprijeten telesni vonj. Vašo kožo bo prijetno odišavil in se boril z neprijetnim vonjem, ki nastane, ko znoj na koži reagira z bakterijami. Dolgotrajno zaščito vam zagotovi po zaslugi učinkovitega deodorantnega učinka, zato lahko ves dan uživate v občutku svežine in čistoče. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem ohranja dolgotrajen občutek svežine podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Lacoste L'Homme Lacoste deo-stik za moške 75 ml
    Lacoste L'Homme Lacoste, 75 ml, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Lacoste L'Homme Lacoste sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dopolnjuje dišavo iz iste linije skupaj z dišavo je odlična kot darilo
  • Lacoste Red toaletna voda new design za moške 75 ml
    Lacoste Red, 75 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Lacoste Red vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. aromatična dišava z zeliščnimi toni lesna dišava cvetlična dišava mošusna dišava za dinamične vodstvene osebnosti dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lacoste L.12.12 Blanc Eau Intense toaletna voda za moške 100 ml
    Lacoste L.12.12 Blanc Eau Intense, 100 ml, Toaletne vode za moške, Možatost, moč in pogum, ki so v vas skriti, vam pomaga odkriti moška toaletna voda Lacoste L.12.12 Blanc Eau Intense. Dišava prekipeva od moškosti in popolnoma poudari vaš značaj na vsakem koraku. usnjena dišava začimbna dišava lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost nastala je tudi ženska različica te dišave dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc deo-stik za moške 70 g
    Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, 70 g, Deodoranti in antiperspiranti za moške, Povežite svoje dišave v harmonično celoto. Dezodorant Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc sprošča isto aromo kot vaša dišava v steklenički in tako ustvarjata popoln par. Lastnosti: ščiti pred neprijetnim vonjem dodaja dolgotrajen občutek udobja in čistoče dodaja svežino podpre intenzivnost dišave iz iste kolekcije Navodilo za uporabo: Nanesite na čisto in suho kožo podpazduhe. Ponovite lahko kadarkoli čez dan. Primeren za vsakodnevno uporabo.
  • Lacoste Essential toaletna voda za moške 125 ml
    Lacoste Essential, 125 ml, Toaletne vode za moške, Ne pustite se zaustaviti in si privoščite spodbudo v katerikoli situaciji. Toaletna voda za moške Lacoste Essential vam zagotovi takojšen naval energije na čutni ravni. Spodbudi vas tako, da vse zmorete z razumevanjem in lahkoto. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Lacoste L'Homme Lacoste Intense toaletna voda za moške 100 ml
    Lacoste L'Homme Lacoste Intense, 100 ml, Toaletne vode za moške, Nov dan, nova priložnost izpolnjevati izzive. Toaletna voda za moške Lacoste L'Homme Lacoste Intense osveži vaše misli, vi pa lahko pogumno sledite svojemu instinktu. Podajte se vsakodnevnim pustolovščinam naproti. začimbna dišava lesna dišava sladka dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc parfumska voda za moške 100 ml
    Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc, 100 ml, Parfumske vode za moške, Kot beg v samo srce narave bo na vas delovala parfumska voda za moške Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Blanc. Pustite za hrbtom stresno mestno naglico in ostanite skoncentrirani na to, kar je zares pomembno. lesna dišava čista sveža dišava vesel je bo vsak sodoben džentelmen dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Noir toaletna voda za moške 100 ml
    Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Noir, 100 ml, Toaletne vode za moške, Lahka, sveža in hkrati nepozabna. Toaletna voda za moške Lacoste Eau de Lacoste L.12.12 Noir vas bo prevzela s svojo blago, prefinjeno dišavno sestavo, ki je kot ustvarjena za vsakodnevno uporabo. lesna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo
  • Lacoste Match Point Cologne toaletna voda za moške 50 ml
    Lacoste Match Point Cologne, 50 ml, Toaletne vode za moške, Novo odvisnost, ki se ji ne boste želeli odpovedati, predstavlja toaletna voda za moške Lacoste Match Point Cologne. Takoj pri prvem poduhanju vas prepriča, da bo od zdaj naprej sestavni del vsakega vašega dne. čista sveža dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni citrusna dišava lesna dišava poudari seksapil in naravno možatost dišava, primerna za vsakodnevno uporabo razkošna dišava za zahtevne
  • Bombažen longsleeve Lacoste črna barva
    - Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanek material.- Dolžina rokava: 66 cm.- Dolžina: 72 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Lacoste Booster toaletna voda za moške 125 ml
    Lacoste Booster, 125 ml, Toaletne vode za moške, Niti na koncu napornega dne ne izgubite tempa! Toaletna voda za moške Lacoste Booster je pestra kombinacija dišavnih sestavin, ki vas ne neha zabavati in vas obdrži v pravem ritmu. citrusna dišava aromatična dišava z zeliščnimi toni za aktivnega moškega, polnega energije dišava, primerna za vsakodnevno uporabo sveža dišava, idealna za toplo vreme
  • Lacoste Kratke hlače Siva
    Kratke hlače - Lacoste - Siva. Kratke hlače

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh