Največja modna platforma v Sloveniji

Emporio Armani online nakup oblačila in obutev za otroke

130
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Otroški pulover Emporio Armani mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Klasičen okrogel izrez.- Model z nalepko.- Rokavi in spodnji rob so zaključeni z udobnim elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 51 cm.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za višino: 124 cm.
  • Otroški pulover Emporio Armani mornarsko modra barva, s kapuco
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Model s kapuco.- Zapenjanje na zadrgo.- Z žepi.- Okrasni vstavki.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 55 cm.- Dolžina: 56 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za višino: 124 cm.
  • Otroške kratke hlače Emporio Armani roza barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Širina v pasu: 28 cm.- Višina pasu: 20 cm.- Dolžina: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške kavbojke Emporio Armani
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Lyocell je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Kavbojke rahlo oprijete v predelu bokov.- Ravna hlačnica po celotni dolžini.- Model z običajnim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Notranja nastavitev širine pasu.- Z žepi.- Širina v pasu: 31 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 21 cm.- Širina hlačnice spodaj: 14,5 cm.- Širina hlačnice: 24,5 cm.- Dolžina hlačnice: 76 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške usnjene superge Emporio Armani bež barva
    - Rahlo ojačan, okrogel prst, zaradi katerega se lahko prsti prosto uredijo v čevlju brez prevelikega pritiska ali ohlapnosti.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Zaradi elastičnih vezalk in zapenjanja z velcro je obutev enostavno obuti in sezuti.- Usnjen vložek je udoben za stopalo ter preprečuje drgnjenje, odrgnine in neprijeten vonj.- Dolžina vložka je: 21 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 33.
  • Otroška bombažna srajca Emporio Armani
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Klasičen mehak ovratnik Kent.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Obseg ovratnika: 32 cm.- Dolžina rokava: 48,5 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Širina v ramenih: 31 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Otroške superge Emporio Armani mornarsko modra barva
    - Okrogla, utrjena kapica.- Ojačana peta zagotavlja odlično oporo gležnju in peti.- Model z debelim podplatom.- Tekstilni vložek je udoben za stopalo in omogoča enostavno vzdrževanje čistoče obutve.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Višina platforme: 3,5 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 36.
  • Emporio Armani Jeans jakne Angelo
    Emporio Armani Jeans jakne Angelo Modra Na voljo za deško velikost. 8 let,10 let,12 let,14 let. Dečki > Oblačila > Jeans jakne
  • Emporio Armani Otroški kompleti 6HEV08-3J3PZ-0101
    Emporio Armani Otroški kompleti 6HEV08-3J3PZ-0101 Bela Na voljo za dekliško velikost. 12 mesecev,18 mesecev,24 mesecev,36 mesecev. Deklice > Oblačila > Otroški kompleti
  • Emporio Armani Nizke superge XYX014-XOI08
    Emporio Armani Nizke superge XYX014-XOI08 Črna Na voljo za deško velikost. 28,29,30,31,32,33,34. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Otroške superge Emporio Armani bela barva
    - Mehak in prilagodljiv podplat zagotavlja popolno svobodo gibanja.- Široka odprtina za lažje obuvanje čevljev.- Okrogla, mehka kapica.- Mehka peta.- Udobna notranjost.- Odstranljiv usnjen vložek.- Zapenjanje z ježkom.- Dolžina vložka je: 11 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 17.
  • Usnjene superge Emporio Armani bež barva
    - Ploščate vezalke odpravljajo točke pritiska na stopalnem loku, kar zagotavlja dobro prileganje in udobje pri nošenju.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Utrjen števec pete stabilizira peto in drži stopalo v čevlju, tako da med gibanjem ne zdrsne ven.- Tekstilna notranjost je udobna za stopalo in olajša vzdrževanje čistih čevljev.- Podplat iz gume je trpežen in odporen na poškodbe.- Dolžina vložka je: 25 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 39.
  • Otroške kopalne kratke hlače Emporio Armani rumena barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model je izdelan v skladu s predpostavkami linije Armani Sustainability Project z uporabo recikliranih materialov. Poleg tega je proizvodnja tega izdelka porabila manj kemikalij in znatno zmanjšala količino odpadkov po proizvodnji.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastični trak v pasu in dodatna nastavitev širine z vrvicami, ki preprečuje zdrs med gibanjem.- Mrežasta podloga za dodatno udobje med aktivnostjo.- Žep z zadrgo na hrbtni strani.- Širina v pasu: 32 cm.- Dolžina: 42 cm.- Dimenzije so podane za višino: 154 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Emporio Armani bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za višino: 118 cm.
  • Otroška bombažna kratka majica Emporio Armani 2-pack mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Kroj relaxed.- Klasičen okrogel izrez.- Model s potiskom.- Spuščena ramenska linija.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za višino: 118 cm.
  • Emporio Armani Spodnji deli trenirke Anderson
    Emporio Armani Spodnji deli trenirke Anderson Modra Na voljo za deško velikost. 6 let,7 let,8 let,10 let. Dečki > Oblačila > Spodnji deli trenirke
  • Otroške nogavice Emporio Armani 2-pack mornarsko modra barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Visoka vsebnost bombažnih vlaken povečuje udobje pri uporabi.- Rebrast zaključek preprečuje zdrs nogavic.
  • Emporio Armani Majice z dolgimi rokavi 6HET02-3J2IZ-0315
    Emporio Armani Majice z dolgimi rokavi 6HET02-3J2IZ-0315 Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 6 mesecev,9 mesecev,12 mesecev,24 mesecev,36 mesecev. Deklice > Oblačila > Majice z dolgimi rokavi
  • Emporio Armani Kavbojke slim 6H4J17-4D29Z-0942
    Emporio Armani Kavbojke slim 6H4J17-4D29Z-0942 Modra Na voljo za deško velikost. 5 let,6 let,7 let,8 let,10 let,12 let. Dečki > Oblačila > Kavbojke slim
  • Emporio Armani Puloverji 6H4ME2-4J3BZ-0922
    Emporio Armani Puloverji 6H4ME2-4J3BZ-0922 Modra Na voljo za deško velikost. 4 let,5 let,6 let,7 let,8 let,10 let,12 let. Dečki > Oblačila > Puloverji
  • Otroška jakna Emporio Armani bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Dvignjen ovratnik in snemljiva kapuca zagotavljata dodatno zaščito pred mrazom.- Dva drsna stranska žepa.- Žep z zapiranjem.- Zapenjanje na zadrgo.- Rokavi zaključeni s patentom.- Dolžina rokava: 41 cm.- Dolžina: 48 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Širina v ramenih: 38 cm.- Dimenzije so podane za višino: 118 cm.
  • Emporio Armani Majice z dolgimi rokavi 6HHD21-4J09Z-0564
    Emporio Armani Majice z dolgimi rokavi 6HHD21-4J09Z-0564 Večbarvna Na voljo za deško velikost. 6 mesecev,18 mesecev,24 mesecev. Dečki > Oblačila > Majice z dolgimi rokavi
  • Otroške kavbojke Emporio Armani
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Model z višjim pasom ter zapenjanjem na gumb in zadrgo.- Zaobljena hlačnica.- Dva žepa na zadnjici.- Dva drsna stranska žepa.- Notranja nastavitev širine pasu.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 29 cm.- Širina v bedrih: 40 cm.- Višina pasu: 24 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12,5 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 75 cm.- Dimenzije so podane za višino: 130 cm.
  • Emporio Armani Nizke superge XYX007-XCC70
    Emporio Armani Nizke superge XYX007-XCC70 Bela Na voljo za deško velikost. 30,32. Dečki > Čevlji > Nizke superge
  • Emporio Armani Hlače s 5 žepi Arthur
    Emporio Armani Hlače s 5 žepi Arthur Modra Na voljo za dekliško velikost. 9 mesecev,18 mesecev,24 mesecev,36 mesecev. Deklice > Oblačila > Hlače s 5 žepi
  • Emporio Armani Kombinezoni Adem
    Emporio Armani Kombinezoni Adem Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 6 mesecev,12 mesecev,1 mesecev. Deklice > Oblačila > Kombinezoni
  • Emporio Armani Pižame & Spalne srajce 6HHV08-4J3IZ-0355
    Emporio Armani Pižame & Spalne srajce 6HHV08-4J3IZ-0355 Rožnata Na voljo za dekliško velikost. 6 mesecev,9 mesecev,12 mesecev. Deklice > Oblačila > KPižame & Spalne srajce
  • Japonke Emporio Armani zelena barva
    - Narejen je iz materiala, ki ga je lahko očistiti in se hitro suši.- Model z nizko peto.- Podplat iz pene zagotavlja mehkejši občutek z dodatnim blaženjem.- Dolžina vložka je: 26,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 40.
  • Otroški komplet Emporio Armani bež barva
    Razpoložljive velikosti so pretvorjene iz velikosti italijanskega proizvajalca v standardno evropsko velikost. Naročena velikost se lahko razlikuje od tiste, ki je prikazana na etiketi (IT 38 / XXS = EU XS). Prosimo, glejte tabelo velikosti, da se prepričate.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Okrogel, rebrast izrez.- Kratek rokav.- Žep na prsih.- Ozek, elastičen trak v pasu.- Ravna hlačnica.- Dva drsna stranska žepa.- Material s teksturo.- Vezen logotip blagovne znamke na sprednji strani.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh