Največja modna platforma v Sloveniji

Levi'S online nakup oblačila in obutev za ženske

972
  • Katalog
  • Lista
Oddelek

Oddelek

Kategorije

Kategorije

Velikosti

Velikosti

Znamke

Znamke

Barve

Barve

Trgovine

Trgovine

Cena

Cena

  • Bombažen t-shirt Levi's vijolična barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina: 54 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Teniske Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogla, rahlo utrjena kapica.- Gumijast podplat.- Utrjena peta.- Model z debelim podplatom.- Model z vezalkami.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Bombažen t-shirt Levi's kremna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen t-shirt Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Okrogli izrez.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen t-shirt Levi's modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Levi's ženska, rumena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet model.- Dolgi rokav.- Model z napihnjenimi rokavi.- Tanka, neelastična tkanina.- Gladka tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 46 cm.- Širina pod pazduhami: 39 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76,5 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Plašč s primesjo volne Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Klasični rever.- Neizoliran model brez podloge.- Zunanji žepi za vlaganje.- Dolžina rokava: 57 cm.- Dolžina: 119 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Širina v ramenih: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Levi's žensko, siva barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen model.- Rahlo oblazinjen model.- Žepi za vlaganje.- Visok pas.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Debela, elastična pletenina.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 50,5 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Hlače Levi's žensko, rjava barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Tanka, neelastična tkanina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 103 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Levi's modra barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina rokava: 58 cm.- Dolžina: 87 cm.- Širina pod pazduhami: 49 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Žep spredaj.- Dolgi rokav.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 70 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Longsleeve Levi's ženski, rjava barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet model.- Model s puli ovratnikom.- Tanka, elastična pletenina.- Širina pod pazduhami: 40,5 cm.- Dolžina rokava: 62,5 cm.- Dolžina: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen t-shirt Levi's oranžna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model z nalepko.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dolžina: 63 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen t-shirt Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne hlače Levi's žensko, modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Hlačnice zaključene s patentom.- Žepi za vlaganje.- Elastični trak v pasu.- Vrvice v pasu.- Debela, elastična pletenina.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 51 cm.- Višina pasu: 33 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 33 cm.- Dolžina: 97 cm.- Dimenzije so podane za velikost: L.
  • Bombažen longsleeve Levi's oranžna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokava: 62 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Obleka Levi's črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Tanka, neelastična pletenina.- Zapenjanje na zadrgo.- Dolžina: 124 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Levi's top The Perfect Tee Sportswear
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Model s potiskom.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 45,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • top 17369.0201
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.
  • Levi's jakna Original Trucker
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Neizoliran model brez podloge.- Raven kroj.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žepi za vlaganje.- Žepi na prsih.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Debela, neelastična tkanina.- Dolžina rokava: 61 cm.- Dolžina: 57 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Širina v ramenih: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Levi's pas Core Basic Classic
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Zapiranje s sponko z zatičem.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 95 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 80 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 4 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Levi's t-shirt (2 pack)
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Okrasni detajl spredaj.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 37 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Levi's ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Elistični denim.- Kroj skinny.- Oprijeta hlačnica.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 22 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Levi's rutica Paisley Bandana
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Dimenzije: 50 cm x 50 cm.
  • Levi's kavbojke 712
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Žepi za vlaganje.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 33 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 23,5 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16,5 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina: 105,5 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Nogavice Levi's siva barva
    Kratke nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu so trije pari.
  • Nogavice Levi's mornarsko modra barva
    Kratke nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega, enobarvnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Levi's črna barva
    Nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Levi's bela barva
    Nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Levi's črna barva
    Nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Levi's bela barva
    Nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Levi's siva barva
    Nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Nogavice Levi's
    Visoke nogavice iz kolekcije Levi's. Model izdelan iz elastičnega materiala. V kompletu sta dva para.
  • Levi's bombažen t-shirt x Felix The Cat
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Tanka, elastična pletenina.- Dolžina: 55 cm.- Širina pod pazduhami: 50 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Levi's žensko,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Kroj super skinny.- Oprijeta hlačnica.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Zalo elastični denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 38 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice spodaj: 11 cm.- Širina hlačnice: 21,5 cm.- Dolžina hlačnice: 74 cm.- Dolžina: 101 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Levi's 721 žensko,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan v skladu s tehnologijo Levi's® WaterLess™, zahvaljujoč kateri se med proizvodnjo porabi veliko manj vode. Poleg tega se pri pranju in barvanju tkanin namesto detergentov uporablja ozon.- Kroj skinny.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 43 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 13 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 81 cm.- Dolžina: 108 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Levi's 724 žensko,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim straight.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Žepi za vlaganje.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 35,5 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 16 cm.- Širina hlačnice: 25 cm.- Dolžina hlačnice: 79 cm.- Dolžina: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/32.
  • Kavbojke Levi's Ribcage Straight Ankle žensko,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, elastična tkanina.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 41 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 20 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina: 102 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/29.
  • T-shirt Levi's ženski,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Tanka, elastična pletenina.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 59 cm.- Širina pod pazduhami: 42 cm.- Dimenzije so podane za velikost: M.
  • Kratke hlače iz jeansa Levi's Wltrd žensko,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je bil spran z okolju prijaznimi metodami, ki varčujejo z vodo, varčujejo z energijo in zmanjšujejo uporabo kemikalij.- Ohlapen kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Dva drsna stranska žepa.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 32 cm.- Širina hlačnice spodaj: 30 cm.- Širina hlačnice: 27,5 cm.- Dolžina hlačnice: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kapa Levi's zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- FlexFit - kapice z večjo fleksibilnostjo, ki omogočajo boljše prileganje in udobje uporabe.
  • Bombažni klobuk Levi's rumena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Material, uporabljen za ta izdelek, je pobarvan z naravnimi barvili.
  • Kapa Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- FlexFit - kapice z večjo fleksibilnostjo, ki omogočajo boljše prileganje in udobje uporabe.- Zakrivljen šilt.- Model s potiskom.
  • Bombažne kratke hlače Levi's žensko, rumena barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Material, uporabljen za ta izdelek, je pobarvan z naravnimi barvili.- Raven kroj.- Gladka pletenina.- Žepi za vlaganje.- Vrvice v pasu.- Elastični trak v pasu.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice: 34 cm.- Širina hlačnice spodaj: 34 cm.- Dolžina: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažne kratke hlače Levi's žensko, vijolična barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj, ki ne blokira premikov.- Elastičen pas z vrvico.- Dva drsna stranska žepa.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 56 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice: 36 cm.- Dolžina: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Torbica za okoli pasu Levi's mornarsko modra barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Enokomorni model.- Zapenjanje na zadrgo.- Torba za nošenje na ramenih.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Ne ustreza A4.- Globina: 5 cm.- Višina: 29 cm.- Širina na osnovi: 23 cm.
  • Torbica za okoli pasu Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega poliestra.- Zapenjanje na zadrgo.- Ne ustreza A4.- Snemljiv daljši trak z regulacijo.- Enokomorni model.- Globina: 5 cm.- Višina: 27 cm.- Širina na osnovi: 24 cm.
  • Bombažna mikica Levi's Wltrd ženska, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je sešit iz certificiranega ekološkega bombaža, ki je vzgojen in pridelan iz gensko nespremenjenih rastlin, brez uporabe kemičnih gnojil ali pesticidov.- Material, uporabljen za ta izdelek, je pobarvan z naravnimi barvili.- Levi's® WellThread™ je kolekcija, v kateri izdelana oblačila imajo majhen vpliv na okolje in jih je enostavno reciklirati. Žepi, zadrge, našitki Levi's® Two Horse®, oznake Levi's® Red Tab™ in etikete z informacijami o negi so izdelani iz 100 % bombaža, zato jih je mogoče enostavno reciklirati skupaj z izdelkom, na katerem so.- Kroj relaxed.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep, ki se ga lahko natakne.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 79 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratke hlače iz jeansa Levi's žensko, črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Žepi za vlaganje.- Visok pas.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasni obrabljeni deli.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 50 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 26,5 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 43 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Jeans kratke hlače Levi's 501 Original ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumbe.- Žepi za vlaganje.- Okrasni obrabljeni deli.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Širina hlačnice spodaj: 28 cm.- Širina hlačnice: 30 cm.- Dolžina hlačnice: 29 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Lanena obleka Levi's oranžna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Nabran kroj.- Model z naramnicami.- Model z odkritim hrbtom.- Model z vezenino.- Okrasni naborki.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 120 cm.- Širina pod pazduhami: 40 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna obleka Levi's oranžna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Kratek rokav.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 90 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen t-shirt Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Kratek rokav.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 44 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj za popolno svobodo gibanja.- Kroj rokavov s spuščeno linijo ramen ne omejuje gibljivosti.- Rokavi in spodnji rob so zarobljeni z udobnim, elastičnim robom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 80,5 cm.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 51 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj relaxed.- Okrogli izrez.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 76 cm.- Dolžina: 52 cm.- Širina pod pazduhami: 60 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Levi's oranžna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Okrogli izrez.- Model z naramnicami.- Vzorčasta pletenina.- Model z nalepko.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 32 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna bluza Levi's ženska, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Kratek rokav.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, oranžna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 72 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, zelena barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 71 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 53 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, zelena barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rob s patentom.- Našitek z logom znamke.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 76 cm.- Dolžina: 63 cm.- Širina pod pazduhami: 54 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top s primesjo volne Levi's ženski, roza barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 41 cm.- Širina pod pazduhami: 41 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Jeans kratke hlače Levi's ženski,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Lyocell TENCEL je svili podobna tkanina iz lesne celuloze. Ta material je proizveden v trajnostnem proizvodnem procesu, brez uporabe strupenih snovi.- Oprijet kroj.- Visok pas.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 44 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 31 cm.- Širina hlačnice: 31 cm.- Dolžina hlačnice: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Bombažna kratka majica Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažen top Levi's siva barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Nenastavljive naramnice.- Model s potiskom.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 35 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj slim.- V izrez.- Našitek z logom znamke.- Dolžina: 62 cm.- Širina pod pazduhami: 46 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Levi's 501 Crop ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan v skladu s tehnologijo Levi's® WaterLess™, zahvaljujoč kateri se med proizvodnjo porabi veliko manj vode. Poleg tega se pri pranju in barvanju tkanin namesto detergentov uporablja ozon.- Ravno krojen kroj.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumbe.- Okrasno spran denim.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 18 cm.- Širina hlačnice: 28 cm.- Dolžina hlačnice: 99 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/28.
  • Kavbojke Levi's Ribcage Straight ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan v skladu s tehnologijo Levi's® WaterLess™, zahvaljujoč kateri se med proizvodnjo porabi veliko manj vode. Poleg tega se pri pranju in barvanju tkanin namesto detergentov uporablja ozon.- Kroj straight.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Širina v pasu: 35 cm.- Širina v bedrih: 47 cm.- Višina pasu: 30 cm.- Širina hlačnice spodaj: 21 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Dolžina hlačnice: 106 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27.
  • Kapa Levi's črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg zagotavlja prilagojeno prileganje.
  • Bombažen top Levi's zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Nenastavljive naramnice.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 42 cm.- Širina pod pazduhami: 34 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kapa Levi's oranžna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- FlexFit - kapice z večjo fleksibilnostjo, ki omogočajo boljše prileganje in udobje uporabe.- Zakrivljen šilt.- Nastavljiv obseg.
  • Bombažna srajca Levi's ženska, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj oversized.- Spuščena ramenska linija.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Žep na prsih.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 76 cm.- Dolžina: 75 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Top s primesjo volne Levi's
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Okrogli izrez.- Nenastavljive naramnice.- Vzorčasta pletenina.- Dolžina: 40 cm.- Širina pod pazduhami: 33 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Raglan rokav.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 70 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, rumena barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 75 cm.- Dolžina: 50 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Levi's Mile High Super Skinny ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj super skinny.- Povišan pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Model z okrasnimi obrobami.- Širina v pasu: 34 cm.- Širina v bedrih: 36 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 10 cm.- Širina hlačnice: 23 cm.- Dolžina hlačnice: 105 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30.
  • Kavbojke Levi's Low Pitch Boot ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Spuščen pas.- Z žepi.- Ohlapna hlačnica.- Vzorčast material.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Širina hlačnice spodaj: 23 cm.- Širina hlačnice: 26 cm.- Dolžina hlačnice: 77 cm.- Dolžina: 101 cm.- Višina pasu: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/31.
  • Kavbojke Levi's Baggy Dad ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Običajen pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Z žepi.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 40 cm.- Širina v bedrih: 48 cm.- Širina hlačnice spodaj: 22 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 68 cm.- Dolžina: 94 cm.- Višina pasu: 26 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/28.
  • Usnjen pas Levi's ženski, črna barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Model je izdelan iz vlaken, proizvedenih po trajnostnih proizvodnih procesih, s čimer se zmanjša njihov vpliv na okolje.- Dolžina pasu od začetka zaponke do zadnje luknjice: 94 cm.- Dolžina pasu od zatiča do prve luknjice: 81 cm.- Količina luknjic: 5.- Širina pasu: 2,5 cm.- Dimenzije so podane za pas velikosti: 85.
  • Bluza Levi's ženska, črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Rob s patentom.- Model s potiskom.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 75 cm.- Dolžina: 45 cm.- Širina pod pazduhami: 57 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kratka majica Levi's ženski, bela barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Model s potiskom.- Okrogli izrez.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Levi's zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 44 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bluza Levi's ženska, bela barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 47 cm.- Širina pod pazduhami: 51 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Kavbojke Levi's 720 Hirise Super Skinny ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Oprijet kroj.- Zapenjanje na zadrgo in gumbe.- Z žepi.- Širina v pasu: 38 cm.- Širina v bedrih: 45 cm.- Višina pasu: 25 cm.- Širina hlačnice spodaj: 12 cm.- Širina hlačnice: 24 cm.- Dolžina hlačnice: 96 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/28
  • Kavbojke Levi's 501 Jeans ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Zapenjanje na gumbe.- Z žepi.- Okrasni raztrgani deli.- Širina v pasu: 37 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 28 cm.- Širina hlačnice spodaj: 19 cm.- Širina hlačnice: 27 cm.- Dolžina hlačnice: 104 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/30
  • Kavbojke Levi's 80s Mom ženske
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ta izdelek je delno izdelan iz recikliranega bombaža.- Kroj mom fit.- Z žepi.- Visok pas.- Zapenjanje na gumb in zadrgo.- Rahlo elastični denim.- Širina v pasu: 36 cm.- Širina v bedrih: 49 cm.- Višina pasu: 27 cm.- Širina hlačnice: 29 cm.- Širina hlačnice spodaj: 15 cm.- Dolžina hlačnice: 100 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 27/28.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, oranžna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Spredaj je praktičen kenguru žep.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 65 cm.- Širina pod pazduhami: 56 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Čevlji iz semiša Levi's Solvi High zelena barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Posebej oblikovan vložek iz pene s sistemom OrthoLite® Eco™ je izjemno mehak in prožen, zaradi česar se prilagodi stopalu, dlje časa ohrani prvotno debelino in dobro blaži udarce. Zagotavlja optimalno zračnost, ima pa tudi visoke antibakterijske lastnosti in preprečuje nastanek bakterij, glivic in neprijetnih vonjav. Delno je izdelan iz bio olja in reciklirane gume.- Okrogla, utrjena kapica.- Močno utrjena peta.- Model z vezalkami.- Tekstilen vložek.- Model z debelim podplatom.- Gumijast podplat.- Višina platforme: 4 cm.- Dolžina vložka je: 23 cm.- Dimenzije so podane za velikost: 37.
  • Puhovka Levi's ženska, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Polnilo je narejeno iz naravnega recikliranega puha, proizvedenega v skladu s predpostavkami certifikata RDS (Responsible Down Standard).- Model, ki zagotavlja suhost, toplino in udobje v mrzlih dneh.- Raven kroj.- Izoliran model s podlogo.- Spuščena ramenska linija.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 74 cm.- Dolžina: 81 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Levi's ženska, siva barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Polnilo je narejeno iz naravnega recikliranega puha, proizvedenega v skladu s predpostavkami certifikata RDS (Responsible Down Standard).- Ohlapen kroj.- Izoliran model s podlogo.- Spuščena ramenska linija.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Snemljiva kapuca z vrvicami.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- V pasu je prilagoditev z vrvicami s stoperji, ki zagotavlja individualno prileganje postavi.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokavov (merjeno od kapuce): 75 cm.- Dolžina: 93 cm.- Širina pod pazduhami: 62 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Levi's bež barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 45 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Levi's ženska, črna barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Kroj regular.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Model z ovratnikom.- Zapenjanje na gumbe.- Tanka, neelastična tkanina.- Dolžina rokavov (merjeno od ovratnika): 65 cm.- Dolžina: 61 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Bombažna kratka majica Levi's roza barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Dolžina: 67 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Pulover Levi's ženski, vijolična barva
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Spuščena ramenska linija.- Okrogli izrez.- Model s potiskom.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 77 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 55 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Dvostranska jakna Levi's ženska, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Rahlo izoliran model s podlogo.- Spuščena ramenska linija.- Zapenjanje na gumbe.- Dva drsna stranska žepa.
  • Bombažna mikica Levi's ženska, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Ohlapen kroj.- Dolgi rokav.- Spuščena ramenska linija.- Model s polpulijem.- Kratko zapenjanje na zadrgo.- Rob s patentom.- Dolžina rokavov (merjeno od izreza): 74 cm.- Dolžina: 58 cm.- Širina pod pazduhami: 48 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Srajca Levi's ženska, zelena barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Dolgi rokav.- Model z ovratnikom.- Žep na prsih.- Zapenjanje na gumbe.- Rokavi z manšetami na zapenjanje.- Dolžina rokava: 60 cm.- Dolžina: 64 cm.- Širina pod pazduhami: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.
  • Puhovka Levi's ženska, bež barva,
    Obveščamo vas, da ima zaradi politike zaščite blagovnih znamk Levi's približno 10 % asortimana "prazno etiketo" (rdeče barve, brez logotipa znamke, le z mednarodnim simbolom registrirane blagovne znamke). "Blank Label" je registrirana blagovna znamka Levi's in uporabljeni modeli so pristni, popolni izdelki. Če ste v dvomih, se obrnite na službo za pomoč strankam.- Raven kroj.- Visok ovratnik.- Zapenjanje na zadrgo in z zaklopnimi gumbi.- Zunanji žepi za vlaganje z zapenjanjem.- Kapuca z vrvicami za zategovanje.- Rokavi zaključeni s patentom.- Spodnji rob je zaključen z vrvicami s stoperji.- Dolžina rokava: 63 cm.- Dolžina: 60 cm.- Širina pod pazduhami: 52 cm.- Širina v ramenih: 47 cm.- Dimenzije so podane za velikost: S.

Nazadnje videno

E-novice

Naroči se na naše e-novice za ekskluzivne fashion ponudbe
Vrh